Σοκ στην Μίκρα ! Στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστής από εν ψυχρό κεφαλιά αντιπάλου μετά την λήξη του αγώνα !

Σοκ στην Μίκρα ! Στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστής  από εν ψυχρό κεφαλιά αντιπάλου μετά την λήξη του αγώνα !
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 26/09/2015

 

Δυστυχώς δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα στην Β κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας .Αιτία το γεγονός της επίθεσης και του τραυματισμού ποδοσφαιριστή με κεφαλιά εν ψυχρό και την διακομιδή του τραυματισθέντος αθλητή επειγόντως στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ !

Συγκεκριμένα στο αγώνα της πρεμιέρας της Β κατηγορίας του τέταρτου ομίλου ανάμεσα στην ΑΕ Μαρτίου και τον ΓΣ Φοίνικα το παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο έληξε με 2-2. Βέβαια ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και με όμορφο θέαμα και από τις δυο ομάδες .

Αυτό όμως που αμαύρωσε την εικόνα του αγώνα ήταν όταν με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Παπαγγελή ο ποδοσφαιριστής του ΓΣ Φοίνικα Νίκος Πατσιώλας κατευθύνθηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους κατά του ποδοσφαιριστή της ΑΕ Μαρτίου Βασιλάκο και τον χτύπησε με κεφαλιά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων ποδοσφαιριστών και παραγόντων ! Ακολούθησε γενική σύρραξη η οποία εκτονώθηκε λίγο αργότερα καθώς έπρεπε με κάθε τρόπο να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο ποδοσφαιριστή και ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο!

Μέχρι και αυτήν την ώρα ο διαιτητής κ.Παπαγγελής συμπληρώνει το φύλλο αγώνα το οποίο θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον .

Ακόμη πρέπει να πούμε πως ο αγώνας ξεκίνησε με σημαντική καθυστέρηση λόγο της ισχυρής βροχόπτωσης νωρίς το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη.

Για ότι νεότερο με την υγεία του ποδοσφαιριστή αλλά και το ρεπορτάζ όλου του παρασκηνίου το pamebala.grθα σας ενημερώνει αναλυτικά.