Εκστρατεία 1.000 Ρομά από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι Χαλκηδόνα-Αστραπή Δενδροποτάμου!

Εκστρατεία 1.000 Ρομά από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι Χαλκηδόνα-Αστραπή Δενδροποτάμου!

Πάθος και λατρεία για το όνειρο της ανόδου το οποίο ζει εδώ και 8 μήνες η οικογένεια των Ρομά σε όλη την Ελλάδα

από Πάμε Μπάλα
στις 11/04/2016

 

 

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό. Ένα ντέρμπι ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη είναι η αιτία της μεγαλύτερης μετακίνησης φιλάθλων από ολόκληρη την Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Χαλκηδόνα.

 

Το ερχόμενο Σ/Κ πραγματοποιείται ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της Β κατηγορίας στην Χαλκηδόνα. Εκεί η τοπική Αναγέννηση υποδέχεται την αήττητη Αστραπή Δενδροποτάμου που δεν έχει ήττα σε ολόκληρο το πρωτάθλημα!

 

Οι Ρομά που έχουν απόσταση τριών πόντων από την δεύτερη Χαλκηδόνα διατηρούν την πρώτη θέση ακόμη και με ισοπαλία καθώς απομένουν μετά ακόμη δυο παιχνίδια όχι ιδιαίτερου προβληματισμού.

 

Οι γηπεδούχοι όμως θέλουν νίκη και μάλιστα με δυο γκολ για να περάσουν στην πρώτη θέση καθώς στον πρώτο γύρο έχασαν με 1-0.

 

Η πόλη της Θεσσαλονίκης ζει γι αυτό το παιχνίδι που σίγουρα θα προσελκύσει τα βλέμματα πάρα πολλών ουδέτερων φιλάθλων.

 

Την μερίδα όμως του λέοντος πιθανότατα θα έχουν οι φιλοξενούμενοι καθώς ‘’έπεσε’’ σύρμα στους απανταχού καταυλισμούς και περιοχές που κατοικούν οι Ρομά με τους περισσότερους από Αθήνα ήδη να ετοιμάζουν την μετακίνηση τους με κάθε μέσο!

 

Ο ορισμός του αγώνα δεν έχει γίνει ακόμη και είναι βέβαιο πως θα ληφθούν τα καλύτερα και πιο ασφαλή μέτρα για έναν συναρπαστικό αγώνα που θα ήθελαν να δουν όλοι!

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 11:38