×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Επιστροφή Ζιώγα στην Ηλιούπολη - Αναλυτικό ρεπορτάζ

Επιστροφή Ζιώγα στην Ηλιούπολη - Αναλυτικό ρεπορτάζ
από
στις 13/04/2016

Η Ηλιούπολη καλώς ή κακώς βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς είναι με το ένα πόδι στον απευθείας υποβιβασμό από την Α1 στην Α' κατηγορία, ενώ με το άλλο πόδι ίσως και να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία (αρχικώς) και να δώσει μάχη στους αγώνες play - out.

Ο πρόεδρος της Ηλιούπολης Λάκης Παπαδόπουλος, μαζί με τους συνεργάτες του, προσπαθούν να αλλάξουν με κάθε τρόπο το κλίμα στην ομάδα και δίνουν στους παίκτες ενέσεις αισιοδοξίας για την συνέχεια. Ο μέχρι πρότινος προπονητής του ανδρικού τμήματος κ. Τσάρτσαλης, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, το απόγευμα της Δευτέρας υπέβαλλε την παραίτησή του στον πρόεδρο της ομάδας, η οποία έγινε δεκτή.

Μετά και από το πέρασμα του κ. Τσάρτσαλη, η Ηλιούπολη βρέθηκε χωρίς προπονητή για τον πιο κρίσιμο αγώνα της, αυτό με τον Μακεδονικό την Τετάρτη (Σήμερα 13/4) το απόγευμα στην έδρα της. O κ. Παπαδόπουλος, έψαχνε τον νέο προπονητή που θα μπορούσε να φέρει την... άνοιξη στον σύλλογο και χωρίς δεύτερη σκέψη, αποφάσισε και κάλεσε τον επί ετών προπονητή της Ηλιούπολης Στέλιο Ζιώγα!

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν άμεσα, με τον κ. Ζιώγα να κάνει την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες αυτές τις δυο ημέρες, πριν τον κρίσιμο αγώνα με τον Μακεδονικό.

Στόχος πλέον της Ηλιούπολης είναι να καταφέρει να παραμείνει αρχικώς στην κατηγορία χωρίς τον άμεσο υποβιβασμό της στην Α' κατηγορία και να δώσει την μεγάλη μάχη της στους αγώνες play - out.

Όμως το ρεπορτάζ του pamebala.gr δεν τελειώνει εδώ! 

Όπως γνωρίζετε, ο κ. Ζιώγας είναι τεχνικός διευθυντής και προπονητής του φιλόδοξου και αξιόμαχου σωματείου Μέγα Αλέξανδρος 2014. Ο σύλλογος μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας και έχει ήδη πιστοποιήσει μέσω των εξαιρετικών του εμφανίσεων την θέση στα μπαράζ ανόδου για την Β' κατηγορία.

Ο κ. Ζιώγας το απόγευμα της Δευτέρας, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Ηλιούπολης κ. Λάκη Παπαδόπουλο, επικοινώνησε και με τους ανθρώπους του Μέγα Αλέξανδρου, οι οποίοι δεν έβαλαν κανένα εμπόδιο στον κ. Ζιώγα ώστε να πάει στην Ηλιούπολη, αλλά με την προϋπόθεση (με την καλή έννοια της λέξης) να παραμείνει και στον Μέγα ως προπονητής και του ανδρικού τμήματος, αλλά και ως τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας!

Εν κατακλείδει, ο κ. Ζιώγας αυτή την στιγμή είναι προπονητής του ΓΣ Ηλιούπολης (Α1 κατηγορία), τεχνικός διευθυντής Μέγα Αλέξανδρου 2014 και προπονητής του ανδρικού τμήματος του συλλόγου (Γ' κατηγορία).