×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

ΕΠΣ Μακεδονίας: Γυναίκα αγωνίστηκε σε παιχνίδι ανδρών!

ΕΠΣ Μακεδονίας: Γυναίκα αγωνίστηκε σε παιχνίδι ανδρών!
από
στις 11/05/2016

EA Καρατάσου - Προοδευτική Έκρηξη Τούμπας: 0-0

Ένα όμορφο στιγμιότυπο και αναμφίβολα από τα ωραιότερα της φετινής αγωνιστικής περιόδου στα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας είχαμε την Κυριακή στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας και συγκεκριμένα στον αγώνα της Ένωσης Ανθοκήπου Καρατάσου με την Προοδευτική Τούμπας.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε 0-0, χωρίς γκολ, ενώ η αναμέτρηση δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και κίνητρο, καθώς και οι δυο ομάδες ήταν μέσα στους στόχους τους.

Στο 75ο λεπτό, μετά από συννενόηση των δυο ομάδων, των διαιτητών και των δυο διοικήσεων, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο μια κοπέλα ως αλλαγή στην θέση του Χαλικιόπουλου για την ομάδα της Προοδευτικής. Αυτή η κίνηση πρόσφερε συγκίνηση σε όλους τους παρευρισκομένους, ενώ καταχειροκρότησαν και τις δυο ομάδες αλλά και την ίδια την κοπέλα όλοι όσοι παρακολουθούσαν το παιχνίδι.

Το κορίτσι αυτό, Terry ονομάζεται, αγωνίστηκε με πείσμα, πάθος, ψυχή και καρδιά, ενώ έχασε και αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει στο παιχνίδι και να χριστεί χρυσή σκόρερ.

Η Προοδευτική, στην ανακοίνωσή της, γράφει για το γεγονός το εξής: 

"Και έτσι απλά και ωραία η Τέρι έπαιξε ποδόσφαιρο για την Εκρηξάρα, ενάντια στους κανόνες, σε όσα ξέρουμε, σε όσα μας μαθαίνουν, ενάντια στο "πως πρέπει να είναι τα πράγματα"...

Κλείνουμε με την ευχή αυτή να είναι η αρχή και να ακολουθήσουν και άλλες το παράδειγμα της και ίσως κάποια στιγμή να γίνουν πολλές και να αποτελέσουν την πρώτη ομάδα της Έκρηξης που θα αγωνιστεί σε εθνική κατηγορία!!!
(το γυναικείο ποδόσφαιρο έχει α', β και γ'' εθνική προς το παρόν)".

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 11 Μαϊος 2016 17:19