×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Στο... χείλος του γκρεμού ο Απόλλων Ζαγκλιβερίου - Δηλώσεις Κυργιάννη

Στο... χείλος του γκρεμού ο Απόλλων Ζαγκλιβερίου - Δηλώσεις Κυργιάννη
από
στις 03/08/2016

Σε μία εξαιρετικά δύσκολη χρονική περίοδο βρίσκεται ο Απόλλων Ζαγκλιβερίου, καθώς όπως ανακοίνωσε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ομάδας Μπάμπης Κυργιάννης, δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής κάποιος να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του, ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που τα τελευταία τρία χρόνια συνέβαλαν στη προσπάθεια να ανασυγκροτηθεί η ομάδα, ενώ ευχήθηκε να βρεθούν άμεσα οι άνθρωποι που θα αναλάβουν να εμπλακούν διοικητικά στον Απόλλων και ο σύλλογος να μην έχει πρόβλημα στην συμμετοχή του στα νέα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Διαβάστε τι δήλωσε ο τέως πρόεδρος του Απόλλων Ζαγκλιβερίου Μπάμπης Κυργιάννης:

"Τα πάντα στη ζωή, ευτυχώς ή δυστυχώς, κάνουν τον κύκλο τους και ο κύκλος αυτού του Δ.Σ. με τους ανθρώπους που ξεκίνησαν πριν από 3 χρόνια σε συνδυασμό με αυτούς που προστέθηκαν εν συνεχεία την μεγάλη προσπάθεια επανεκκίνησης αυτού του τεράστιου Συλλόγου έκλεισε.

Ευχαριστούμε εκ νέου όλους τους ανθρώπους που συνέβαλαν, υλικώς και ηθικώς, στην ανωτέρω προσπάθεια και κυρίως τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι αποτέλεσαν και τους βασικούς πρωταγωνιστές αυτής.

Δυστυχώς, η αισθητή και αυξανόμενη έλλειψη ατομικής πρωτοβουλίας επί συλλογικών δράσεων, η οποία συνοδεύει ως μορφή «κακοτυχίας» την τόσο προικισμένη με πλείονα πλεονεκτήματα τοπική μας κοινωνία αποτελώντας τροχοπέδη ανάπτυξης αυτής εδώ και αρκετά χρόνια, έχει ως αποτέλεσμα σε όλη τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου και μέχρι αυτή τη στιγμή, να μην υπάρχει ανταπόκριση από νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο Δ.Σ.

Ευχόμαστε, στο εναπομείναν ελάχιστο χρονικό διάστημα, να βρεθούν οι άνθρωποι εκείνοι, οι οποίοι θα δώσουν την πολυπόθητη συνέχεια στη λειτουργία του Συλλόγου.

Υ.Γ. Οι ποδοσφαιριστές του Συλλόγου θα λάβουν, για ευνόητους λόγους, τα δελτία τους με την λήξη της προθεσμίας κατάθεσης των αιτήσεων συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και την κατάρτιση των σχετικών ομίλων".