×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Δόξα Δρυμού: Ήττα με 4-0 από τον Κιλκισιακό

Δόξα Δρυμού: Ήττα με 4-0 από τον Κιλκισιακό
από
στις 21/08/2016

O Kιλκισιακός, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, επιβλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα Δρυμού με το εμφατικό 4-0.

Το συγκρότημα του κ. Δανδίκα ήταν καλύτερο στο παιχνίδι, σε αντίθεση με την ομάδα του Δρυμού που τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να λύσει τα κενά που είχε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ιδιαίτερα στην άμυνά της.

Στο 28' το σκορ ήταν ήδη 3-0. Στο 15' ο Ρίλντι έδωσε την ασίστ στον Δρόσο που από κοντά σκόραρε. Στο 25' Ο Τσαμτζίδης με σουτ έξω από τη περιοχή έκανε το 2-0 και τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Δρόσος χρίστηκε σκόρερ. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ρωμανίδης στο 70'. Οι Κιλκισιώτες είχαν δύο δοκάρια με τον Βασίλη Δασκάλου, και ένα χαμένο πέναλτι με τον Χαράλαμπο Παπαδόπουλο που εκτελέστηκε όμως δύο φορές, με τον νεαρό μέσο να ευστοχεί στη πρώτη αλλά να δίνεται επανάληψη.

Στα αμυντικά του καθήκοντα, ο Κιλκισιακός απειλήθηκε δύο φορές από την ομάδα το Δρυμού, η οποία είχε δοκάρι και ένα χαμένο τετ-α-τετ.

Διαβάστε την αποστολή του Κιλκισιακού στο παιχνίδι:

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ζάικος, Νικολαΐδης, Τσματζίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Πολύζος, Μπελίτσας, Σ. Κουραλίδης, Ρίλντι, αχανελίδης, Δρόσος. Αγωνίστηκαν και οι Λογγινίδης, Ρετσινάς, Σ. Παπαδόπουλος, Χ. Παπαδόπουλος, Ρωμανίδης, Δασκάλου και Γ. Κουραλίδης.