×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Σπουδαία νίκη (3-2) της ΑΕ Ελπίδας Τούμπας επί του Αγίου Γεωργίου Ν. Κρήνης

Σπουδαία νίκη (3-2) της ΑΕ Ελπίδας Τούμπας επί του Αγίου Γεωργίου Ν. Κρήνης
από
στις 09/10/2016

Η ΑΕ Ελπίδα Τούμπας πήρε μια σπουδαία εντός έδρας νίκη, επικρατώντας το πρωί της Κυριακής του Αγίου Γεωργίου Νέας Κρήνης με 3-2.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Αντάρ Μαυρίδη στο 10ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Αουρέλ Ντέμκα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, στο 46ο λεπτό, ο Αντάρ Μαυρίδης έκανε το 2-1 για την Ελπίδα Τούμπας, ενώ ο Αντάρ Μαυρίδης Διομίδης στο 75ο λεπτό έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Ιωσηφίδη στο 85ο λεπτό κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2, όμως το σκορ έμελε να ήταν και το τελικό, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια πολύ σπουδαία νίκη.

 

ΑΕ Ελπίδα Τούμπας - Αγ. Γεώργιος Ν.Κρήνης 3-2

Σκόρερ: Αντάρ Μαυρίδης Ν. (10’, 46’), Αντάρ Μαυρίδης Δ. (75’), Ντέμκα (40’), Ιωσηφίδης (85’)

Διαιτησία: Χατζηπάντσιος (Μερκενίδης Α. – Λέκκας)

ΑΕ EΛΠΙΔΑ ΤΟΥΜΠΑΣ: Μακρίδης, Μάτας, Τόζιος, Αντάρ Μαυρίδης, Παγουνούδης, Χλιάπας, Σιδηρόπουλος (46’ Χατζησεμίδης), Αντάρ Μαυρίδης Ν. (70’ Πολυμέρης), Κανατάς (89’ Βαλιγιόγλου), Αντάρ Μαυρίδης Δ. , Χόχας

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Μισιρλής, Κοταλασβίλι, Μούτσος, Γευγελίδης, Ιωσηφίδης, Τεντόγλου, Αλμπάνης (49’ Τσιμώνης), Γευγελίδης Ν. , Νιμβρόγλου (80’ Παπάζογλου), Ντέμκα, Μαμαλής