×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Ξέσπασε με "τεσσάρα" ο Εθνικός Μετεώρων - Αποχαιρέτησαν τον Κωνσταντινίδη

Ξέσπασε με "τεσσάρα" ο Εθνικός Μετεώρων - Αποχαιρέτησαν τον Κωνσταντινίδη
από
στις 06/11/2016

Ο Εθνικός Μετεώρων πήρε μια σπουδαία εντός έδρας νίκη, επικρατώντας του Εθνικού Αστέρα το μεσημέρι της Κυριακής με σκορ 4-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκπληκτικοί στον αγώνα και κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη. Ο Γκρομπάι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το πρώτο γκολ για τα Μετέωρα, ενώ δύο γκολ στον αγώνα πέτυχε ο Ελευθεριάδης και ένα ο Σαγηρίδης. 

Τα Μετέωρα συνεχίζουν ακάθεκτα για την συνέχεια του πρωταθλήματος, στην οποία θέλουν να κάνουν καλή πορεία ώστε να είναι ψηλά στην βαθμολογία.

  • Μια ξεχωριστή υποδοχή και έναν αποχαιρετισμό όλο αγάπη επιφύλαξε η διοίκηση του Εθνικού Μετεώρων και οι παίκτες της ομάδας στον Γιώργο Κωνσταντινίδη πριν την έναρξη του παιχνιδού, οπού φόρεσαν όλοι οι παίκτες της ομάδας μια φανέλα με την επιγραφή "ΝΤΙΝΙΔΗ ΚΑΛΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ" και του έδωσαν μια φανέλα της ομάδος και ένα ημερολόγιο σημειώσεων με υπογραφές τους, καθώς και μια εικόνα του Αγίου Νικολάου, μια και σήμερα αναχωρεί. Από μέρους της διοίκησης, ο Εθνικός ευχήθηκε στον Κωνσταντινίδη: "Γιώργο ήρεμες θαλασσες και καλό γυρισμό".

 

Εθνικός Μετεώρων - Εθνικός Αστέρας 4-1

Διαιτησία: Σουλαμίδης (Παπαδοπούλου – Νικολόπουλος)

ΜΕΤΕΩΡΑ: Ρίζα, Ταραζίδης, Θεοδώρου, Μωυσίδης, Καραβυζίνιας, Γκροπάι, Νοτάκης, Παπαγιαννίδης, Βασιλειάδης, Κάνο, Ελευθεριάδης

Αλλαγές Εθνικού: Πότσε, Αντωνίου, Μεγαλίδης, Καλνικόλας, Ξανθόπουλος, Σαγηρίδης, Τζιούτζιος

 

ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ: Λαζαρίδης, Μαζάνης, Γιαννάκος, Κολάρος, Μάντζος, Τριανταφυλλίδης, Κωσταγιαννάκης, Κυριάκος, Τόπος, Παπαζώτος, Αλμπαντίδης

Αλλαγές Εθν. Αστέρα: Ζιγκερίδης, Γιαλουτζής, Βουλγαράκης, Καλεμτζής, Κολάρος Κ. , Ξανθόπουλος, Ξακουστός