×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Ανατροπή και... μεγάλη νίκη του Πυρσού Αγίας Τριάδας στη Καλαμαριά

Ανατροπή και... μεγάλη νίκη του Πυρσού Αγίας Τριάδας στη Καλαμαριά
από
στις 18/12/2016

Ο Πυρσός Αγίας Τριάδας, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο, ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και πήρε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, κερδίζοντας την αξιοδύναμη Αναγέννηση Αγίου Ιωάννη με σκορ 5-2.

Αν και οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1 στο πρώτο ημίχρονο, έχασαν την μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς, κάνοντας ένα κάκιστο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 25ο λεπτό, ο Πρίφτης άνοιξε το σκορ για την Αναγέννηση, η οποία ισοφαρίστηκε στο 42ο λεπτό με τον Καραναστάση. Λίγο πριν λήξει το πρώτο μέρος, ο Καρατζιώτης έθεσε και πάλι την Αναγέννηση σε θέση οδηγού, κάνοντας το 2-1.

Στο 49ο λεπτό, ο Πυρσός ισοφάρισε με τον Αβραμίδη και στο 72ο λεπτό, ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με το δεύτερο γκολ του Καραναστάση.

Ο νεοεισεθλών Νταλιάνης στο 85ο λεπτό έκανε το 2-4, ενώ το τελικό 2-5 διαμορφώθηκε από τον ίδιο παίκτη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

 

Αναγέννηση Αγ. Ιωάννη - Πυρσός Αγίας Τριάδας 2-5 

Σκόρερ: Πρίφτης (25’), Καραναστάσης (42’, 72’), Καρατζιώτης (45’), Αβραμίδης (49’), Νταλιάνης (85’, 90’)

Διαιτησία: Σίσκος (Σκαφίδας – Πηγαδάς)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Παναγόπουλος, Σπυρίδης, Λαζαρίδης, Διακάκης, Σφυριδάκης, Θωμάς, Τσορμπατζίδης, Ζερβόπουλος, Πρίφτης, Μιχαηλίδης, Καρατζιώτης

ΠΥΡΣΟΣ: Δολιανίτης, Τζικούλης, Τσιρωνάς, Αυγέρης, Αθανασιάδης, Νιζάμης Φ. , Βουτσάς, Νιζάμης Η. , Καραναστάσης, Αβραμίδης, Αλ Αράτζ

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 13:41