×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

"Απέδρασε" με το διπλό από την Λητή ο Μακεδονικός Ασκού

"Απέδρασε" με το διπλό από την Λητή ο Μακεδονικός Ασκού
από
στις 18/12/2016

Ο Μακεδονικός Ασκού, πήρε μια πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη το απόγευμα της Κυριακής, καθώς κέρδισε τον Μακεδονικό Λητής με σκορ 3-2.

Το σκορ άνοιξε ο Καρυπίδης στο δέκατο λεπτό για την Λητή, με τον Ασκό να φτάνει στο γκολ της ισοφάρισης στο 52ο λεπτό με τον Ακασίδη. 

Στο 66ο λεπτό, οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Πιτσινέλη, όμως ο Ασκός κατάφερε μέσα σε επτά λεπτά να κάνει την ανατροπή του σκορ.

Στο 73ο λεπτό με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παγκάλη, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και στο 80ο λεπτό, ο Σκολαρίκης με όμορφο γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο κ. Παλαιολόγου απέβαλλε από τον πάγκο του Ασκού τον ποδοσφαιριστή Κεμανετζή και παράγοντα του Μακεδονικού,

 

Μακεδονικός Λητής - Μακεδονικός Ασκού 2-3

Σκόρερ: Καρυπίδης (10’), Ακασίδης (52’), Πιτσινέλης (66’), Παγκάλης (73’ πεν.), Σκολαρίκης (80’)

Διαιτησία: Παλαιολόγου (Νταρής – Βουκουρεσλής)

ΛΗΤΗ: Μπαμπάτσικος, Παπαδόπουλος, Πιτσινέλης, Λιάτσικος, Μάριος, Βαγγελόπουλος, Κοκόλας, Σταυριανός (73’ Νίκας), Καρυπίδης, Δασίλας (86’ Μαρμαρίδης), Αρνείδης

ΑΣΚΟΣ: Καρατζιοβαλής, Τσομπανίδης, Κοπαλίδης, Κριτόπουλος, Γεμενετζής, Μαρίκος, Σκολαρίκης (90’ Αλεξιάδης), Πάγκαλης, Λούλα, Σουκάντος, Ακασίδης (90’ Μαστορόπουλος)