×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Ομόνοια Σταυρούπολης: Παραίτηση Γιαννουκίδη, έκτακτη γενική συνέλευση τον Ιανουάριο

Ομόνοια Σταυρούπολης: Παραίτηση Γιαννουκίδη, έκτακτη γενική συνέλευση τον Ιανουάριο
από
στις 19/12/2016

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Σταυρούπολης Νίκος Γιαννουκίδης το πρωί της Δευτέρας υπέβαλλε επισήμως την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λόγοι της αποχώρησης είναι καθαρά προσωπικοί και όχι αγωνιστικοί. Στις 9 Ιανουαρίου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση, στην οποία θα γίνει η ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Διαβάστε την δήλωση του κ. Γιαννουκίδη:

"Σημερα 19/12/2016 υποβάλλω την παραίτηση μου απο το ΔΣ της ομαδας κ απο τη θέση του προέδρου,τονίζω όμως οτι θα παραμείνω σε αυτη μέχρι κ της 9/1/2017 ημέρα Δευτέρα που θα γίνει ΔΣ για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου,εάν κ εφόσον δεν βρεθεί λύση βεβαιώνω οτι θα "τρέξω"την ομάδα μέχρι το τελος της περιόδου χωρίς να αφήσω καμία εκκρεμότητα .
Ο λόγος της παραίτησης μου δεν ειναι η αγωνιστική κ βαθμολογική εικόνα της ομαδας πράγμα για το οποίο φερω την μεγαλύτερη ευθύνη (αν κ ειμαι βεβαίως οτι στο τελος θα καταφέρουμε να σωθούμε)αλλα οτι αισθάνομαι οτι πλέον δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο κ οτι δεν εμπνέω ούτε τους ανθρώπους*που "υποτίθεται"ξεκινήσαμε μαζί ολοι αυτη την προσπάθεια πριν 3,5 χρονια .

Υγ. Θα παρακαλούσα πολύ να μην ξεσπασετε σε "λυγμούς" θα έρθουν καλύτερες μέρες....

Υγ2: * μονο ένας μπορούσε να καταλάβει αλλα εχει "φύγει"...κ λυπάμαι πολύ !


ΓΙΑΝΝΟΥΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ".

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 14:44