×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

"Ήρωας" ο Καραμπάσης, ισόπαλοι Μακεδονικός και ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων

"Ήρωας" ο Καραμπάσης, ισόπαλοι Μακεδονικός και ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων
από
στις 21/01/2017

Στο γήπεδο της Ευκαρπίας, Μακεδονικός και ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ, σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς από... όλες τις απόψεις!

Ο Μακεδονικός παρουσιάστηκε μέτριος στο παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει έναν πολύτιμο και αναμφίβολα σπουδαίο μετά από εκπληκτική εμφάνιση βαθμό.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δύο αποβολές, εκ των οποίων η μία ήταν του τερματοφύλακα Ιωαννίδη και αντ' αυτού, οι φιλοξενούμενοι από το 44ο λεπτό έπαιζαν με τερματοφύλακα τον... αμυντικό Καραμπάση.

Στο 89ο λεπτό, ο Μακεδονικός κέρδισε ένα πέναλτι το οποίο αμφισβητήθηκε αρκετά, με τον πάγκο του ΠΑΟΚ να μπαίνει όλος εντός του αγωνιστικού χώρου. Ο κ. Μαμασούλας έδειξε την άσπρη βούλα, το πέναλτι το εκτέλεσε ο Ζαγναφέρης, αλλά ο "ήρωας" Καραμπάσης απέκρουσε την μπάλα, κρατώντας το μηδέν!

Έτσι, Μακεδονικός και ΠΑΟΚ πήραν από έναν βαθμό.

 

Μακεδονικός - ΠΑΟΚ Κυμ.-Μαλγάρων 0-0

Αποβολή: Ιωαννίδης (44’), Τσαναξής (90’)

Διαιτησία: Μαμασούλας (Ασλάνης – Λεζάι)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Παπαθανασίου, Πιτσόκος, Γεωργίου (70’ Αβαλιάν), Κοντσίδης, Τσιαμπάζης, Δήμου, Γαρύφαλλος, Πεχλιβάνης, Στασινόπουλος, Ζαγναφέρης, Βεϊδαμενίδης (62’ Ογκουνσότο)

ΠΑΟΚ: Ιωαννίδης, Μαρούκης, Γεωργιάδης (30’ λ.τ Μπαξεβάνης), Καραμπάσης, Παππάς, Μακρόπουλος, Γιαννακίδης, Καρασαββίδης, Σακκόγλου, Τσεβρεντζής (46’ Παπαδόπουλος Β. , 65’ Σεμερτζίδης), Τσαναξής