×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Ανατροπή και... μεγάλη νίκη για την Δόξα Τριλόφου στην Αγία Τριάδα

Ανατροπή και... μεγάλη νίκη για την Δόξα Τριλόφου στην Αγία Τριάδα
από
στις 22/01/2017

Η Δόξα Τριλόφου, πήρε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη το απόγευμα της Κυριακής, κερδίζοντας τον αξιοδύναμο Πυρσό Αγίας Τριάδας με σκορ 3-2.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στον αγώνα με τον Καραναστάση στο 12ο λεπτό, με το 1-0 υπέρ του Πυρσού να είναι και το τελικό του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό άλλαξε εντελώς. Η Δόξα μπήκε πιο δυνατή και αποφασισμένη και με την είσοδο του Χριστοδούλου, κατάφερε να φρεσκάρει και την μεσοεπιθετική της γραμμή.

Στο 48ο λεπτό, η Δόξα ισοφάρισε με τον Κούτρα και τρία λεπτά μετά, ο Χριστοδούλου με εκπληκτική ενέργεια, έδωσε το προβάδισμα στην Δόξα Τριλόφο.

Στο 80ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι "καθάρισαν" την υπόθεση νίκη με το γκολ του Στάγγου, ενώ το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε από τον Αθανασιάδη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

 

Πυρσός Αγίας Τριάδας - Δόξα Τριλόφου 2-3

Σκόρερ: Καραναστάσης (12’), Κούτρας (48’), Χριστοδούλου (51’), Στάγγος (80’), Αθανασιάδης (90’)

Διαιτησία: Λαζαρίδης (Τσουμπάκης – Καρασαββίδης)

ΠΥΡΣΟΣ: Δολιανίτης, Γιάκης, Αλαράτζης (60’ Μπουρογιάννης), Τσιρώνας, Αθανασιάδης, Βουτσάς, Τσακίρης, Νιζάμης Θ. , Νταλιάνης (53’ Κουτίτοφ), Καραναστάσης, Νιζάμης Φ. (85’ Νταλαγιάννης)

ΔΟΞΑ: Καριμάνης, Σαβός, Στάγγος, Παπαγεωργίου, Ζέρβας, Σαμαράς (75’ Ρίγας), Πετσόπουλος (46’ Χριστοδούλου), Γέργος, Μπουλουκάς, Κούτρας, Πετρίδης (80’ Μήττος)