×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

ΠΑΟΚ Σταυρού: "Ζητάμε τα αυτονόητα, σωστή και αντικειμενική διαιτησία"

ΠΑΟΚ Σταυρού: "Ζητάμε τα αυτονόητα, σωστή και αντικειμενική διαιτησία"
από
στις 22/01/2017

Πριν από λίγη ώρα, ο ΠΑΟΚ Σταυρού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία του κ. Παπαγγελή στον αγώνα με την Θύελλα Περιστερώνα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

"Ο ΠΑΟΚ Σταυρού εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του προς το πρόσωπο του διαιτητή του σημερινού αγώνα της ομάδας μας με την Θύελλα Περιστερώνα , κύριο Παπαγγελή , ο οποίος με τις αποφάσεις του κατάφερε να χαλάσει μια όμορφη ατμόσφαιρα και να εξοργίσει αμφότερες τις ομάδες.

Θεωρούμε χρέος μας ως διοίκηση να εξαντλήσουμε ό,τι νόμιμο μέσο μας παρέχει ο κανονισμός για την προστασία της ομάδας και το σεβασμό του ιδρώτα και της άοκνης προσπάθειας των παικτών μας και να ζητήσουμε την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή από επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ Σταυρού, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Παπαγγελής αδικεί κατάφωρα την ομάδα μας.

Ευελπιστούμε ότι είναι η πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμαστε με άτομα τρίτα προς την ομάδα μας. Δεν ζητάμε καμιά εύνοια ( μακριά από μας αυτά τα πράγματα!!!!!) , ζητάμε όμως το αυτονόητο. Σωστή και αντικειμενική διαιτησία . Τα υπόλοιπα ας τα κρίνουν οι 4 γραμμές του γηπέδου.

Το ΔΣ του ΠΑΟΚ Σταυρού".