Απίστευτη ένταση στην ανάπαυλα του Θερμαϊκού με τον Μακεδονικό !

Απίστευτη ένταση στην ανάπαυλα του Θερμαϊκού με τον Μακεδονικό !
από Πάμε Μπάλα
στις 29/01/2017
στην ΕΠΣΜ

 

 

Ένταση είχαμε λίγα λεπτά μετά την λήξη του πρώτου ημιχρόνου στην Θέρμη στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Συγκεκριμένα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο στον χώρο των αποδυτηρίων βρέθηκαν κάποιοι (λίγοι) ναι μεν γνωστοί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά άσχετοι με τον αγώνα !

Ο ένας μάλιστα εξ αυτών ήταν και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή του Θερμαϊκού Λεωνίδα Κολώνη και γνωστός προπονητής κ. Βαγγέλης Κολώνης.

Ο τελευταίος κατάφερε να φτάσει ένα βήμα από την πόρτα του γραφείου των διαιτητών και τότε ανέλαβε δράση ο παρατηρητής του αγώνα κ. Ναζίρης ο οποίος κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά !!!

Λίγο από εδώ λίγο από εκεί ο κ. Κολώνης ήθελε να μπει μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών και με έντονο ύφος ζήτησε τον λόγο από τον διαιτητή κ. Παπαδόπουλο γιατί δεν ζήτησε κώλυμα και να μην παίξει αυτόν τον αγώνα !!!

Χαρακτηριστικά του είπε…’’ Δεν θα έπρεπε να είσαι εδώ ..γιατί ήρθες να σφυρίξεις αφού ο πατέρας σου ήταν 10 χρόνια στον  Μακεδονικό !!!!!

Οι παραπάνω κουβέντες ξεχείλισαν τον θυμό του ρέφερι του αγώνα ο οποίος μη μπορώντας να ακούει αν και κλειστή η πόρτα τον κ.Κολώνη άνοιξε με δύναμη την πόρτα και σε έντονο ύφος του απάντησε πως δεν έχει καμία σχέση αυτό και πως ο πατέρας του πήγε στα δικαστήρια τον Μακεδονικό !!!!!

Οι διάλογοι ‘’φωτιά’’ σαφώς και έγιναν κάτω από ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα αλλά με την παρέμβαση του κ. Ναζίρη άπαντες μέσα σε λίγα λεπτά εξαφανίστηκαν…. από τον χώρο των αποδυτηρίων και ομαλοποιήθηκε η κατάσταση.

Μάλιστα στο τέλος του αγώνα ο κ. Ναζίρης φανερά εκνευρισμένος έλεγε πως θα κάνει έκθεση για όλα όσα έγιναν στον χώρο των αποδυτηρίων.