Βεντέτα μεταξύ Δρυμού και Ασβεστοχωρίου με νέα ανακοίνωση για τον Μπάτζιο !

Βεντέτα μεταξύ Δρυμού και Ασβεστοχωρίου με νέα ανακοίνωση για τον Μπάτζιο !

Με ειρωνικό ύφος η Δόξα Δρυμού απαντά στην ανακοίνωση στήριξης της Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 02/02/2017
στην ΕΠΣΜ

 

Σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε  ο ΑΠΣ ΔΡΥΜΟΥ η ΔΟΞΑ  με έντονο το στοιχείο της ειρωνείας απαντά στην Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου που με ανακοίνωση της έδωσε συγχαρητήρια στον διαιτητή του μεταξύ τους αγώνα κ.Μπάτζιο !

Διαβάστε παρακάτω :

 

ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ

Με μεγάλο ενδιαφέρον διαβάσαμε την ανακοίνωση της ομάδας του Ασβεστοχωρίου. Είναι πράγματι συγκινητική η προσπάθεια τους να υπερασπιστούν τον κ. Μπάτζιο.

Τρεις βαθμοί ήταν αυτοί  και   φαίνεται δεν   πρόλαβαν  να   τον   ευχαριστήσουν  με   το  τέλος  του   αγώνα.

Ευχόμαστε στη Νέα Γενεά καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και γιατί όχι και πρωταθλήτρια.

Με τέτοιες διαιτησίες άλλωστε τίποτα δεν αποκλείεται.

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 07:34
Γιάννης Μαυρόπουλος

Γιάννης Μαυρόπουλος

Το 1991 εργάστηκε στο δημοτικό ραδιόφωνο καλαμαριάς δίπλα στον Βασίλη Μάστορα, ενώ για αρκετά χρόνια υπήρξε ο υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς.

Το 1992 έκανε τα πρώτα τηλεοπτικά του βήματα στο TV Μακεδονία κοντά στον Αλέκο Παλαμίδα. Εκεί αποκτήθηκαν οι πρώτες και σημαντικές εμπειρίες που του φάνηκαν πολύ χρήσιμες στην συνέχεια καθώς το 1995 κάνει μόνος του τα πρώτα βήματα σε μια δική του τηλεοπτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Europe One.

Μετά από 2 χρόνια μεταπήδησε στην Ωμέγα Τηλεόραση όπου και έμεινε για 4 χρόνια.

Παράλληλα στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό 98,7 παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία και συμπαρουσιαστή τον Στέλιο Γελαστό την εκπομπή "Ο καλός και ο κακός".

Ταυτόχρονα με ραδιόφωνο και τηλεόραση αρθρογραφεί για 4 χρόνια στην Κυριακάτικη έκδοση της "Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης" τα γνωστά "Καλαμαριώτικα".

Στην συνέχεια εργάστηκε για ένα χρόνο στην Εγνατία Τηλεόραση και μετά για άλλα 2 χρόνια στο Europe One όπου και έκανε νέα αρχή με την εκπομπή "Πάμε Μπάλα".