×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Υπόθεση των αδερφών Ματθαιόπουλου η νίκη για τα Χελιδόνια!

Υπόθεση των αδερφών Ματθαιόπουλου η νίκη για τα Χελιδόνια!

Σοβαρός τραυματισμός του Ράντζα, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

από
στις 05/02/2017

Τα Χελιδόνια πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης το πρωί της Κυριακής, κερδίζοντας εντός έδρας τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης με 2-1.

Στο 11ο λεπτό, ο Πέτρος Ματθαιόπουλος άνοιξε το σκορ για τα Χελιδόνια, ενώ σοτ 22ο λεπτό, ο Ματθαίος Ματθαιόπουλος έκανε δύο τα τέρματα των γηπεδούχων. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Τσεβρεντζής μείωσε για την Ηλιούπολη σε 2-1.

Οι ομάδες δημιούργησαν πολλές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο για να σκοράρουν, όμως το 2-1 έμελλε να ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας είχε έναν σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή, αυτόν του Ράντζα, του οποίου σχίστηκε το πόδι του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις και τα ράμματα.

 

Χελιδόνια - ΓΣ Ηλιούπολης 2-1

Σκόρερ: Ματθαιόπουλος Π. (11’), Ματθαιόπουλος Μ. (22’), Τσεβρεντζής (26’)

Διαιτησία: Αγγελάκης (Παπαδόπουλος Η. – Συμεωνίδης)

ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ: Πετράκης, Αγγελίδης, Καραμπίνας, Δάρτζαλης, Ράντζα (51’ λ.τ Καραγκούνης), Πιπιλίκας, Ρέππας (76’ Αναστασιάδης), Μουμτζής, Τράικος, Ματθαιόπουλος Μ. , Ματθαιόπουλος Π. (60’ Γιονανίδης)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Χομσίογλου, Τάτσιος (80’ Παπαδημητρίου), Τσεβρεντζής, Καλλιπολίτης, Γκουβάρας, Σκορδάς, Κυριακίδης, Νικούδης (46’ Κοτσάκης), Μπεγκλής, Αλμπανίδης, Μαραντίδης (60’ Σίνης)