×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Μακεδονικός Ασκού για Σουχασβίλι: "Ασυνεπής στις υποχρεώσεις του"

Μακεδονικός Ασκού για Σουχασβίλι: "Ασυνεπής στις υποχρεώσεις του"
από
στις 10/02/2017

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ο Μακεδονικός Ασκού σχετικά με τις δηλώσεις του Σουχασβίλι σε μέσο μαζικής ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης πριν από λίγες ημέρες.

 

"Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Κίου Σουχασβίλι που είναι άκρως ανακριβείς και προσβάλουν κατάφωρα έναν ιστορικό σύλλογο.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήρθε το Καλοκαίρι  και από την έναρξη κιόλας της προετοιμασίας ήταν ασυνεπής σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις αφού προφασιζόμενος διάφορες δικαιολογίες απουσίαζε συνεχώς από τις εκδηλώσεις της ομάδας.Παρόλα αυτά εμείς ήμασταν συνεπής σε όλα αυτά που είχαμε συμφωνήσει σε σημείο που να έχουμε παρεξηγηθεί από κάποιους που γνώριζαν την κατάσταση.

Η γενικότερη συμπεριφορά του προκάλεσε την αναστάτωση μεταξύ των παικτών και η αλήθεια είναι ότι ως ένα σημείο μας έβγαλε και έξω από τον προγραμματισμό μας. Θα μπορούσαμε σαν ομάδα να κρατήσουμε μια πιο σκληρή στάση απέναντι του όμως εμείς είμαστε της φιλοσοφίας που λέει ότι "με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται".

Έτσι λοιπόν όταν ζήτησε να φύγει τον αφήσαμε ελεύθερο και του ευχηθήκαμαι "καλή συνέχεια".Θα θέλαμε λοιπόν να συστήσουμε στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή να είναι πιο προσεκτικός και να του υπενθυμίσουμε το σοφό ρητό που λένε οι πόντιοι "η κοσάρα πιν νερό και τερεί σον ουρανό".