×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Δάφνη Ευαγγελισμού: Παραίτηση διοίκησης & προπονητή

Δάφνη Ευαγγελισμού: Παραίτηση διοίκησης & προπονητή
από
στις 17/02/2017

Η Δάφνη Ευαγγελισμού ανακοίνωσε την παραίτηση σύσσωμου του διοικητικού της συμβουλίου και του προπονητή της, ενώ έκανε γνωστή την πρόθεσή της να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου:

«Συσσωμη η διοικηση της Δαφνης Ευαγγελισμου αναγγελει την παραιτηση της μετα την σκανδαλωδη και ΠΑΡΑΝΟΜΗ αποφαση της ΕΠΣΜ για την μη διεξαγωγη του αγωνα μεταξυ Διγενη Κρυονεριου-Δαφνης Ευαγγελισμου το Σαββατο-Κυριακο και την μεταθεση του αγωνα μεσοβδομαδα και ημερα Τεταρτη με την προφαση οτι 4 παικτες του Διγενη τραυματιστηκαν απο την εισβολη μελων του ΜΑΣ ΣΤΙΒΟΥ (αρα αφου η ΕΠΣΜ δεχτηκε οτι η ομαδα του ΜΑΣ ΣΤΙΒΟΥ ειναι υπεύθυνη για τα επεισόδια που προκάλεσαν τραυματισμο ποδοσφαιριστων και διακοπη ποδοσφαιρικου αγωνα, τοτε θα πρεπει να την αποβαλει για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 αγωνιστικές με μηδενισμο και την παραδειγματικη τιμωρια της ομαδας όπως εχει πράξει και παλαιότερα σε παρομοιες περιστασεις, αλλιως θα είναι υπόλογει και γι’αυτό).

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι:

1ον) ο τραυματισμός ποδοσφαιριστών και η απουσία τους απο τις αγωνιστικες της ομαδας τους, δεν συνεπάγεται αναβολή παιχνιδιου (αρθρο 21 του ΚΑΠ της ΕΠΟ). Εκτός αν η ΕΠΣΜ παραβλεπει την ΕΠΟ, η οποία είναι η αμέσως επόμενη αποδέκτης της ένστασής μας και της αποφασης της ΕΠΣΜ.

2ον) Οι εν λογο παικτες εχουν ιατρικη γνωματευση για 20 μερες αποχη απο τους αγωνιστικους χωρους (αρα ειναι ασκοπη η μεταθεση του αγωνα για 4 ημερολογιακες ημερες). Γιατι ειναι προφανες ότι δεν θα προλάβουν πάλι να αγωνιστουν. (αρα μηπως υπάρχει και κάτι αλλο απο πισω κυριοι της ΕΠΣΜ;)

3ον) Οι ποδοσφαιριστες της Β κατηγοριας ΕΠΣΜ ειναι ερασιτεχνες ποδοσφαιροστες και οι επαγγελματικες τους υποχρεωσεις δεν τους επιτρεπουν απογευματινες μεσοβδομαδες αγωνιστηκες. Δηλαδη για να ειναι πληρης η ομαδα του Διγενη Κρυονεριου, αναβάλουν έναν αγώνα σε ημερομηνία που θα πρεπει εμεις σαν Δαφνη Ευαγγελισμου να παρουσιαστουμε με 7-8-9-10 παικτες…. Και αν δεν συμπληρώσουμε 9 ποδοσφαιριστες τότε θα τιμωρηθούμε επιπλέον συμφωνα με το ΚΑΠ της ΕΠΟ (εκτος αν παλι παραβλέψεται και αυτον τον κανονισμο της ΕΠΟ)!

4ον) Ανεχτήκαμε κακες διαιτησιες που μας στέρησαν βαθμούς χωρίς ουτε μια ανακοινωση, διοτι πιστευαμε στο ανθρωπινο λαθος. Δεχτηκαμε κακους παρατηρητες και παλι με την αιτιολογια του ανθρωπινου λαθους…. Δεν πιεσαμε για ημερομηνιες και ωρες εναρξης σε εντος εδρας παιχνιδια μας, για να επιδείξουμε καλή θέληση και αγωνιστικο ιδεόδες…… Αλλα αυτή η παράνομη αποφαση θα μας βρει απεναντι σας και θα παμε μεχρι το τελος….. Αυτες οι τακτικες μονο εξηγειανση δεν φερουν στο Ελληνικο ποδοσφαιρο κύριοι της ΕΠΣΜ που θέλετε να «πολεμήσετε» τις παράγκες του.

Αντί αυτού σας προτείνουμε να καταπολεμησετε τις παράγκες μεσα στην ιδια την ΕΠΣΜ και μετα τις παραγκες σε αλλες ΕΠΣ….. Κυριοι της ΕΠΣΜ οταν μιλατε για καθαρση του Ελληνικου Ποδοσφαίρου, θα πρεπει πρωτοι να δινεται το παραδειγμα…. Εκτος και αν δεν εφαρμοζεται για εσας ο ΚΑΠ της ΕΠΟ και ανηκεται σε αλλη ποδοσφαιρικη ομοσπονδια….Να γνωρίζεται οτι η ομαδα της Δαφνης Ευαγγελισμου θα ειναι ετοιμη να αγωνιστοι μονο εντος του Σαββατοκυριακου. Αλλιως θα αποχωρησουμε μεχρι να δικαιωθουμε και θα απευθυνθούμε σε όλους τους ανωτερους σας αρμοδιους…»