×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

"Ψυχωμένος" ο Οδυσσέας Κορδελιού, νίκησε με 2-1 το Αγγελοχώρι

"Ψυχωμένος" ο Οδυσσέας Κορδελιού, νίκησε με 2-1 το Αγγελοχώρι
από
στις 26/02/2017

Ο Οδυσσέας Κορδελιού, μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση, πήρε την νίκη το πρωί της Κυριακής, κερδίζοντας τον μαχητικό Κεραυνό Αγγελοχωρίου στο ντέρμπι της Α1 κατηγορίας με 2-1.

Το συγκρότημα του κ. Παρασίδη άνοιξε το σκορ μόλις στο πέμπτο λεπτό με τον Γρηγοριάδη, ενώ στο 55ο λεπτό, ο Άρης Παϊραζίδης έκανε το 2-0 για το Κορδελιό.

Το Αγγελοχώρι προσπάθησε καθ΄όλη την διάρκεια της αναμέτρησης να δημιουργήσει φάσεις, τις οποίες έκανε, χωρίς όμως να σκοράρει, μέχρι και το 87ο λεπτό, όπου ο Μιχάλης Φαϊτατζόγλου μείωσε σε 2-1.

Οι γηπεδούχοι κράτησαν το 2-1 μέχρι το τέλος του αγώνα και πανηγύρισαν μια πολύ μεγάλη νίκη. Ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Αλεξόπουλου στο 79ο λεπτό.

 

Οδυσσέας Κορδελιού - Κεραυνός Αγγελοχωρίου 2-1

Αποβολή: Αλεξόπουλος (79’)

Σκόρερ: Γρηγοριάδης (5’), Παϊραζίδης (55’), Φαϊτατζόγλου (87’)

Διαιτησία: Χανίδης (Χαδήμογλου – Πατσιάς)

ΚΟΡΔΕΛΙΟ: Ταχματζίδης, Χατζόπουλος, Βλάχος, Γρηγοριάδης Μ. , Καρράς, Παϊραζίδης, Τούλης, Καραγιαννίδης (55’ Πούλιος), Μακρής Κ. (76’ Αμέντ) , Μακρής Γ. (67’ Λαζαρίδης) , Γρηγοριάδης Αλ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Αρβανιτάκης, Τραχανάς Κ. (64’ Σερμπίνης),  Μιχαηλίδης, Τραχανάς Α. , Σαραγιώτης, Μαρινόπουλος, Αλεξόπουλος, Μπρόσκα, Γουγούσης (19’ λ.τ Ρεσούλι), Ματζαρλής (54’ Φαϊτατζόγλου), Παπαζαχαρίου