×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Καταπληκτικό παιχνίδι στον Άγιο Αντώνιο, νίκη στο φινάλε για την Επανομή

Καταπληκτικό παιχνίδι στον Άγιο Αντώνιο, νίκη στο φινάλε για την Επανομή
από
στις 26/02/2017

"Ματσάρα" με την ουσιαστική έννοια αυτής έγινε στον Άγιο Αντώνιο, όπου η Αναγέννηση Επανομής πήρε μια πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη, κερδίζοντας τον τοπικό Ατρόμητο με 4-3!

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο παιχνίδι με τον Μασμανίδη στο 35ο λεπτό, ενώ δύο λεπτά μετά ο Λεσάι έκανε το 1-1. Πριν λήξει το πρώτο μέρος, ο Πέτκος έκανε το 2-1 για την Επανομή και στο 60ο λεπτό η Επανομή έκανε το 3-1 και πάλι με τον Λεσάι.

Στο 61ο λεπτό, ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Άρης Ανδρεάδης, με την εκτέλεση ναι μεν να είναι άστοχη, αλλά στην επαναφορά ο Κούκλης μείωσε σε 2-3. Στο 67ο λεπτό, η Αναγέννηση είχε την ευκαιρία να κάνει τέσσερα τα τέρματά της, όμως το πέναλτι που εκτέλεσε ο Πανιτσίδης ήταν άστοχο.

Στο 75ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 3-3 με τον Τσιραμπίδη, με το ματς να οδηγείται σε επίλογο "θρίλερ"!

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Επανομή κατάφερε να φτάσει και σε τέταρτο γκολ με τον Σφυρή και να κάνει το 4-3. Ο Σφυρής λίγα λεπτά μετά το γκολ του, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, λόγω σκληρού μαρκαρίσματος.

 

Ατρόμητος Αγίου Αντωνίου - Αναγέννηση Επανομής 3-4

Αποβολή: Σφυρής (90’)

Σκόρερ: Μασμανίδης (35’), Λεσάι (37’, 60’), Πέτκος (45’), Κούκλης (61’), Τσιραμπίδης (75’), Σφυρής (90’)

Διαιτησία: Κωνσταντινίδης (Λεζάι – Λιαρής)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Λισαβούδης, Πάσχος (78’ Φλώρος), Χατζόπουλος, Τουλκερίδης, Κολοβός, Πατσατζής, Τσιραμπίδης, Κούκλης (85’ Πελτέκης), Ανδρεάδης, Μαυρουδής, Μασμανίδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μαλαμής, Ακίτσας, Βασιλειάδης, Ζησόπουλος (68’ Ζιβαρίδης), Χατζηδρόσος (37’ Σφυρής), Νεστορόπουλος, Πανιτσίδης, Νταντάμης, Πέτκος, Λεσάι, Σαρακατσιάνος (59’ Αργυρίου)

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 20:47