×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Σπουδαία νίκη της "σκληροτράχηλης" Προοδευτικής επί του Αγίου Γεωργίου

Σπουδαία νίκη της "σκληροτράχηλης" Προοδευτικής επί του Αγίου Γεωργίου
από
στις 05/03/2017

Η Προοδευτική πήρε μια πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη το πρωί της Κυριακής, κερδίζοντας τον Άγιο Γεώργιο Νέας Κρήνης με 4-3, μετά από ένα φοβερό παιχνίδι.

Στο 6ο λεπτό, ο Νιμβρόγλου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Κοκκινοπλίτη να κάνει δύο τα τέρματα του Αγίου Γεωργίου στο 20ο λεπτό. Η Προοδευτική δεν το έβαλε κάτω, μείωσε στο 28ο λεπτό με τον Τσιούρη και στο 38ο λεπτό κέρδισε πέναλτι με τον Γκολέμη να εκτελεί και να ισοφαρίζει σε 2-2!

Στη φάση του πέναλτι, ο Άγιος Γεώργιος έμεινα με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μούτσου.

Στο 54ο λεπτό, ο Κασάπι έκανε το 3-2 για τον Άγιο Γεώργιο, με τους φιλοξενούμενους έξι λεπτά μετά να φτάνει στο γκολ της ισοφάρισης με τον Τσιώλη.

Λίγο πριν το 70ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 4-3, χάρις στο αυτογκόλ του Νιμβρόγλου, ένα σκορ το οποίο έμελλε να μην αλλάξει μέχρι το τέλος.

 

Αγ. Γεώργιος Ν.Κρήνης - Προοδευτική 3-4

Αποβολή: Μούτσος (37’)

Σκόρερ: Νιμβρόγλου (6’, 70’ αυτ.), Κοκκινοπλίτης (20’), Τσιούρης (28’), Γκολέμης (38’ πεν.), Κασάπι (54’), Τσιώλης (60’)

Διαιτησία: Τσαουσίδης (Δερμετζής – Αχμετσίκ)

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Τριανταφυλλίδης, Μούτσος, Βαλαβάνης (78’ Αλμπάνης), Γευγελίδης, Γευγελίδης Σ. , Τεντόγλου, Κασάπι, Τσιμώνης (46’ Σωπίδης), Νιμβρόγλου, Κοκκινοπλίτης, Δαμκαλής (46’ Ντέμκα)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Παπαθανασίου, Χρήστου, Κουτσιούκης (55’ Παπαχρήστος), Ράπτης, Χολοκούνης, Γκολέμης (89’ Χριστοφοράκος, Τσιώλης (79’ Καζαντζίδης – Σμυρλής), Ευθυμιάδης, Τσιούρης, Μιχαλιός, Παπαδόπουλος