×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

ΑΜΣ Νικόπολη: "Δεν παίζουμε με ίσους όρους"

ΑΜΣ Νικόπολη: "Δεν παίζουμε με ίσους όρους"
από
στις 05/03/2017

Πριν από λίγο ο ΑΜΣ Νικόπολης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία του κ. Μάστακα στον αγώνα με την Ηλιούπολη το πρωί της Κυριακής.

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου:

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΜΣ Νικόπολης συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την εξαιρετική εμφάνισή τους κόντρα στον ΓΣ Ηλιούπολης, αλλά κυρίως κόντρα στον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Μάστακα.

Για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα ήταν καλύτερη του αντιπάλου, αλλά σχεδόν πάντα ο διαιτητής ήταν αυτός που καθόρισε την μοίρα μας. Πλέον και ο πιο αφελής φίλαθλος και δυστυχώς για τον κ. Μάστακα, ήταν πολύς ο κόσμος που παρακολούθησε το παιχνίδι, έχουν καταλάβει αυτό που φωνάζουμε εμείς καιρό.

Δεν παίζουμε με ίσους όρους, υπάρχει διαφορετική ερμηνεία των κανονισμών όταν δικαιούμαστε κάτι βάση αυτών και όλα αυτά, γιατί υπάρχει προκατάληψη για την ομάδα, για την περιοχή και τους κατοίκους αυτής. Όποιος υποστηρίζει το αντίθετο, είναι άσχετος ή πονηρός.

Επειδή υπάρχει και βίντεο του παιχνιδιού, περιμένουμε τις εκπομπές που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να προβάλει τουλάχιστον την φάση του πρώτου ημιχρόνου που ο διαιτητής ανακαλύπτει επιθετικό φάουλ σε ποδοσφαιριστή μας που βγαίνει μόνος με τον τερματοφύλακα, όπως και την φάση του δευτέρου ημιχρόνου. Ο τερματοφύλακας της Ηλιούπολης ρίχνει τον ποδοσφαιριστή μας στο έδαφος, με τον διαιτητή και τον επόπτη να προκαλούν με την απόφασή τους που ήταν φυσικά «παίζεται».

Αλήθεια κ. Μάστακα, γιατί αστυνομική συνδρομή πριν ακόμη ξεκινήσει το παιχνίδι και χωρίς να έχει συμβεί τίποτα; Φοβηθήκατε τις αντιδράσεις από αυτά που μάλλον είχατε σκοπό να σφυρίξετε ή να μην σφυρίξετε;

Τέλος, κύριοι της Ένωσης, επιληφθείτε του θέματος, πριν να είναι αργά, γιατί η αγανάκτηση ξεχειλίζει σε σημείο πλέον που αδυνατούμε να την διαχειριστούμε».