×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Συναρπαστικό παιχνίδι στο Κορδελιό, ισόπαλοι με 3-3 Οδυσσέας & ΑΕ Φαλήρου

Συναρπαστικό παιχνίδι στο Κορδελιό, ισόπαλοι με 3-3 Οδυσσέας & ΑΕ Φαλήρου
από
στις 12/03/2017

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Κορδελιό, όπου ο τοπικός Οδυσσέας με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, άρπαξε τον βαθμό της ισοπαλίας από την ΑΕ Φαλήρου, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται με σκορ 3-3!

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Λαζαρίδη στο 12ο λεπτό, ενώ στο 50ο λεπτό, ο Γιώργος Μακρής με πέναλτι έκανε το 2-0.

Η ΑΕ Φαλήρου από εκείνο το σημείο και μετά, έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ. Αρχικά μείωσε με τον Φιλιππίδη στο 54ο λεπτό και δέκα λεπτά μετά, ο Μπλιθικιώτης ισοφάρισε σε 2-2. Στο 74ο λεπτό, ο Φαρμάκης με όμορφη ενέργεια έκανε το 3-2 για τους φιλοξενούμενους.

Το Κορδελιό δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με το γκολ του νεαρού Τσακνίδη στις καθυστερήσεις του αγώνα, έφερε το ματς στα ίσια.

 

Οδυσσέας Κορδελιού - ΑΕ Φαλήρου 3-3

Σκόρερ: Λαζαρίδης (12’), Μακρής Γ. (50’ πεν.), Φιλιππίδης (54’), Μπλιθικιώτης (65’), Φαρμάκης (74’), Τσακνίδης (90’)

Διαιτησία: Μολιχιτούδης (Τυριακίδης – Συμεωνίδης)

ΚΟΡΔΕΛΙΟ: Ταχματζίδης, Χατζόπουλος, Κουμαλάτσιος, Γρηγοριάδης, Καρράς, Παϊραζίδης, Τουλής, Μακρής Κ. , Λαζαρίδης, Μακρής Γ. , Πάνος

ΦΑΛΗΡΟ: Κορομηλάς, Σαραφιανός, Τσάμης, Γκισδιμίδης, Καραπατσακίδης, Κυπριανού, Φιλιππίδης, Μανώλη, Φαρμάκης, Μπλιθικιώτης, Καρκατζάνης