×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Κοντά στο πρωτάθλημα τα Κουφάλια, νίκησαν με 3-0 τον Δενδροπόταμο

Κοντά στο πρωτάθλημα τα Κουφάλια, νίκησαν με 3-0 τον Δενδροπόταμο
από
στις 12/03/2017

Άλλη μια άνετη επικράτηση και άλλοι τρεις βαθμοί για την ομάδα του Π.Α.Ο. Κουφαλίων που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +10 από τον δεύτερο μόνο του πλέον συνδημότη ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου.

Ο κυπελλούχος πλέον Π.Α.Ο. αυτή την φορά αντιμετώπισε την αξιόλογη ομάδα της Αστραπής Δενδροποτάμου και έφτασαν κάποια καλά ξεσπάσματα για να επικρατήσει με 3-0. Στην αρχή οι γηπεδούχοι ήταν «κάπως» χωρίς να έχουν ρυθμό αλλά σταδιακά όποτε χρειαζόταν ανέβαζαν στροφές και χωρίς να ζοριστούν έφτασαν στην νίκη.

Η Αστραπή έδειξε πολύ καλά στοιχεία και δεν τα παράτησε ακόμα και όταν το παιχνίδι είχε κριθεί. Στο 19΄έγινε η πρώτη ολοκληρωμένη επίθεση για τους παίκτες του Ανέστη Τσιτενίδη όταν ο Ματζιούνης γύρισε στον Παπατζίκο αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ. Στο 21΄ ωραία ατομική προσπάθεια του Χουσείνογλου χωρίς επιτυχία όμως Στο 23′ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Παπατζίκος έκανε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο Ιωαννίδης Στο 35′ ο Χαραλαμπίδης έδιωξε το άγχος των γηπεδούχων καθώς με φοβερό βολέ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 Στο 41′ Παπατζίκος και Τσακίρης παίζανε ποδοβόλει στην περιοχή και μετά από απανωτές προσπάθειες ο Τσακίρης από κοντά έκανε το 2-0 Στο 50′ ωραία κεφαλιά του Τσακίρη μόλις άουτ Στο 65′ έγινε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Κύρου να δείχνει την μεγάλη του κλάση διώχνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ σουτ του Shtepia. Στο 75′ «χάθηκε» η μπάλα σε επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων με τον Χαριζάνη να σημειώνει από κοντά το 3-0.

 

ΠΑΟ Κουφαλίων – Αστραπή Δενδροποτάμου 3-0

Σκόρερ: Χαραλαμπίδης (35’), Τσακίρης (41’), Xαριζάνης (75')

Διαιτησία: Ζαφειρόπουλος (Βελούδης-Στεφανίδης)

Π.Α.Ο. Κουφαλίων: Κύρου, Χαραλαμπίδης, Γάκης, Χαριζάνης, Λιόντας, Τσακίρης, Χατζηλασκαράκης, Μαργαρίτης, Ματζιούνης, Παπατζίκος, Θωμαίδης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: ακόμα: Κουμαντανίδης, Χωραφάς, Μποχωρίδης

 

Αστραπή Δενδροποτάμου: Ιωαννίδης, Βαλκάνης, Χουσείνογλου, Παύλου, Βασιλείου, Μουκατατζής, Χρήστου, Shtepia, Δημητρίου, Καρώντας, Κουταλίδης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Παύλου, Παπαδόπουλος

 

Πηγή: E-koufalia.gr