×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Εθνικός Σοχού: "Θα πετύχουμε τον στόχο της ανόδου"

Εθνικός Σοχού: "Θα πετύχουμε τον στόχο της ανόδου"
από
στις 28/03/2017

Ο Εθνικός Σοχού εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την διαμαρτυρία του για τις τελευταίες διαιτησίες που είχε στις αναμετρήσεις όπου αγωνίστηκε.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Ποιός έχει το όνομα; Ποιός έχει τη χάρη; τελικά; Εδώ και δύο χρόνια ο «ευνοούμενος» της κατηγορίας για όλους είναι ο Εθνικός Σοχού. Στην πράξη όμως βιώνουμε επανειλημμένα την αδικία. Η έως τώρα σιωπή μας θεωρούνταν αδυναμία. Η υπομονή μας όμως τελείωσε.

Η συμπεριφορά και η αντιμετώπιση του «κυρίου» και «άρχοντα» του αγώνα Βρασίδας Βρασνών-Εθνικός Σοχού, του οποίου οι εμπνεύσεις μας στέρησαν την νίκη δεν ήταν οι μοναδικές.

Έχουμε να θυμηθούμε πολλά παραδείγματα εις βάρος μας, όπως το ανύπαρκτο πέναλτι στην Όσσα, το εκτός περιοχής πέναλτι στην έδρα μας με την Μάδυτο και πολλά άλλα που θα γέμιζαν σελίδες.

Τέλος, δεν θα ανεχτούμε πλέον τέτοιου είδους αντιμετώπιση από κανέναν. Απαιτούμε από τους υπεύθυνους της Ένωσης το αυτονόητο δικαιοσύνη και ίση μεταχείριση. Δεν ζητούμε εύνοια και δεν την χρειαζόμαστε. Ο Εθνικός με την βοήθεια αυτών που τον αγαπούν και είναι πολλοί, θα πετύχει τον στόχο του, την άνοδο».