×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Σάντος Πανοράματος: "Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Βανδουλάκη"

Σάντος Πανοράματος: "Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Βανδουλάκη"
από
στις 02/04/2017

Η Σάντος Πανοράματος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση κατά του κ. Βανδουλάκη, διαιτητή στον αγώνα κόντρα στον Πυρσό Αγίας Τριάδας:

«Η διοίκηση της Santos Πανοράματος εκφράζει την εντονότατη δυσαρέσκεια της προς το πρόσωπου του διαιτητή κυρίου Βανδουλάκη. Το τελευταίο πράγμα που μας ενδιαφέρει είναι οι λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις αυτού και των βοηθών του που ήταν πολλές και για τις δύο ομάδες όσο και αν αυτές καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα (ολοκληρώσαμε τον αγώνα με εννέα (9) παίχτες και εννέα (9) κίτρινες κάρτες).

Η συμπεριφορά του διαιτητή απέναντι στους αθλητές μας ήταν λίαν επιεικώς απαράδεκτη. Για να πάρουμε τα γεγονότα με την σειρά, ο κύριος Βανδουλάκης αποκάλεσε αρχικά ''Μ....α'' τον ποδοσφαιρστή μας Καρυδόπουλο Χρήστο και όταν ο συγκεκριμένος παίχτης του ζήτησε τον λόγο του είπε ότι είναι διαιτητής και μπορεί να λέει ότι θέλει. Δημιούργησε συνεχόμενες και ηθελημένες διακοπές στο παιχνίδι με το να ασχολείται με τον πάγκο της ομάδας μας σε υποδείξεις του προπονητή μας στους παίχτες του!!! Όλως τυχαίως στο ημίχρονο και με την πόρτα του γραφείου του ορθάνοιχτη ενημερώθηκε για το τι γινόταν σε παιχνίδι του ίδιου ομίλου που μας ενδιαφέρει άμεσα το τελικό του σκορ.

Κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου είπε στον ποδοσφαιριστή μας Κουνατιάδη Νικόλαο ότι εγώ σφυρίζω Γ' Εθνική και εσένα το επίπεδο σου δεν είναι ούτε για Β' τοπικό. Στο τέλος του παιχνιδιού τα λόγια του κυρίου Βανδουλάκη ήταν τα εξής: '' Προσέξτε καλά γιατί έχει και τα Play-of και θα δείτε'' μπροστά σε παράγοντες και του Πυρσού Αγίας Τριάδας και της Santos Πανοράματος αλλά το κυριότερο και της Ε.Π.Σ.Μ χωρίς κανένα δισταγμό και ντροπή.

Αξιότιμε πρόεδρε της Ε.Π.Σ.Μ. κ. Ευάγγελε Γραμμένε, Αξιότιμε Γενικέ Γραμματέα της Ε.Π.Σ.Μ. κ. Σάββα Δημητριάδη από την πρώτη στιγμή πιστέψαμε και στηρίξαμε έμπρακτα την προσπάθεια σας ώστε το ποδόσφαιρο να παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους και μόνο. Δυστυχώς στην προσπάθεια σας βρίσκονται κάποιοι άνθρωποι που μόνο κακό και εμπόδια σας βάζουν. Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε ότι ακόμα και τώρα πιστεύουμε στις αγνές προθέσεις που έχετε για να εξυγιάνετε το ποδόσφαιρο της χώρας μας. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί έχουμε αυτή την αντιμετώπιση σε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε με όριο ηλικίας αθλητών τα 20 χρόνια. Θα θέλαμε να λάβετε πολύ σοβαρά τα όσα συνέβησαν από τον συγκεκριμένο κύριο.

Η Santos επιθυμεί την κλήση της σε απολογία αν το κρίνετε σκόπιμο για να σας παραθέσουμε και πιο εμπεριστατωμένα τα γεγονότα. Επίσης επιθυμούμε να μην μας διαιτητεύσει ξανά ο εν λόγο κύριος. Εφιστούμε την προσοχή για τον συγκεκριμένο κύριο και στην Ε.Π.Σ.Μ. , αλλά και στα υπόλοιπα σωματεία του νομού μας.

Όσο για την απειλή του για τα Play-of έχουμε να πούμε ότι είναι τιμή μας που βρισκόμαστε και μαθηματικά σε αυτά στην πρώτη μας χρονιά στην Β' ερασιτεχνική κατηγορία και στην δεύτερη χρόνια ύπαρξης του Αντρικού τμήματος μας.

Μετά τιμής

Το διοικητικό Συμβούλιο της Santos Πανοράματος».