Παραλίγο τραγωδία σε αγώνα της ΕΠΣ Μακεδονίας!

Παραλίγο τραγωδία σε αγώνα της ΕΠΣ Μακεδονίας!

Καθοριστική η επέμβαση του γιατρού του αγώνα

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 23/04/2017
στην ΕΠΣΜ

 

Ένα περιστατικό που συγκλόνισε άπαντες όσους βρέθηκαν στο γήπεδο του Μελισσοχωρίου συνέβη κατά την διάρκεια του αγώνα το Σαββάτο το απόγευμα.

Συγκεκριμένα ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδος εντελώς ξαφνικά έπεσε στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να διακοπή αμέσως το παιχνίδι για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η παρέμβαση του γιατρού του αγώνα ήταν άμεση και ευτυχώς η εμπειρία του καθοριστική.

Λίγα λεπτά αργότερα ο ποδοσφαιριστής έχοντας πλέον τις αισθήσεις του αποχώρησε με ασθενοφόρο το οποίο είναι ζήτημα αν έκανε πάνω από 10 λεπτά να φτάσει στο γήπεδο κάτι το οποίο τιμά την διοίκηση του ΕΚΑΒ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο διαιτητής κ.Παλαιολόγου έγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς έγινε και πως ο ποδοσφαιριστής χωρίς να έχει καμία επαφή με αντίπαλο έπεσε στον αγωνιστικό χώρο!

Το αν θα χαρακτηριστεί ως ένα απλό λιποθυμικό….  επεισόδιο η όχι θα φανεί απ το πόσο σοβαρά θα αξιολογηθεί η περίπτωση μετά από σειρά εξετάσεων που κατά την γνώμη μας θα πρέπει να γίνουν στον ποδοσφαιριστή!

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamebala.gr  ο ποδοσφαιριστής πιθανότατα να έχει κάποιο ιστορικό κάτι που δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά για την αξιοπιστία των καταστάσεων υγείας και κατά πόσο είναι πραγματικοί ή ΟΧΙ οι έλεγχοι των διαφόρων γιατρών που υπογράφουν!

Θυμίζουμε πως ο αγώνας ανάμεσα σε Μεγ.Αλεξ. Μελισσοχωρίου και Κανονιέρηδες έληξε με 0-2 και ήταν στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας του 3ου ομίλου.

 

Γιάννης Μαυρόπουλος

Γιάννης Μαυρόπουλος

Το 1991 εργάστηκε στο δημοτικό ραδιόφωνο καλαμαριάς δίπλα στον Βασίλη Μάστορα, ενώ για αρκετά χρόνια υπήρξε ο υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς.

Το 1992 έκανε τα πρώτα τηλεοπτικά του βήματα στο TV Μακεδονία κοντά στον Αλέκο Παλαμίδα. Εκεί αποκτήθηκαν οι πρώτες και σημαντικές εμπειρίες που του φάνηκαν πολύ χρήσιμες στην συνέχεια καθώς το 1995 κάνει μόνος του τα πρώτα βήματα σε μια δική του τηλεοπτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Europe One.

Μετά από 2 χρόνια μεταπήδησε στην Ωμέγα Τηλεόραση όπου και έμεινε για 4 χρόνια.

Παράλληλα στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό 98,7 παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία και συμπαρουσιαστή τον Στέλιο Γελαστό την εκπομπή "Ο καλός και ο κακός".

Ταυτόχρονα με ραδιόφωνο και τηλεόραση αρθρογραφεί για 4 χρόνια στην Κυριακάτικη έκδοση της "Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης" τα γνωστά "Καλαμαριώτικα".

Στην συνέχεια εργάστηκε για ένα χρόνο στην Εγνατία Τηλεόραση και μετά για άλλα 2 χρόνια στο Europe One όπου και έκανε νέα αρχή με την εκπομπή "Πάμε Μπάλα".