Με Θεοδωρίδη τα Κύμινα στον «τελικό» με Μακεδονικό

Με Θεοδωρίδη τα Κύμινα στον «τελικό» με Μακεδονικό
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 19/05/2017

Μετά τις επιτυχίες στα πλέι οφ με Νίκη Μεσημερίου και Θερμαϊκό Θέρμης, ο Ολυμπιακός Κυμίνων θα κυνηγήσει την έκπληξη την Κυριακή, στο «άντρο» του πρωτοπόρου Μακεδονικού στην κανονική διάρκεια.

Οι «ερυθρόλευκοι» με διπλό στην Ευκαρπία στον τελικό των μπαράζ ανόδου οδηγούν την… παρτίδα σε νέα αναμέτρηση, σε ουδέτερο γήπεδο, με τον μεσοεπιθετικό Νικηφορίδη να είναι αμφίβολος για την ομάδα του Γιάννη Τσάρτσαλη.

Παρών θα είναι όμως ο «κανονιέρης» των Κυμίνων φέτος, ο έμπειρος επιθετικός και πρώτος σκόρερ, Σωτήρης Θεοδωρίδης (11 γκολ σε 22 ματς). Ο πρώην φορ των Καβάλας, Οδυσσέα Κορδελιού, Ακροποτάμου, ΠΑΟΔ, έχασε αρκετά ματς φέτος, ως… τσολιάς στο Σύνταγμα, αλλά παίρνει άδεια και θα είναι διαθέσιμος την Κυριακή.

Ο Θεοδωρίδης με δηλώσεις στο «pamebala.gr» υποστήριξε: «Σίγουρα ο Μακεδονικός έχει τον πρώτο λόγο, είναι πιο ξεκούραστος από εμάς και έχει και μεγαλύτερο ρόστερ. Εμείς βγάλαμε τη χρονιά με 13 άτομα. Είναι ένα παιχνίδι γιορτή, ένας τελικός. Θα το παλέψουμε όσο μπορούμε και ο καλύτερος ας κερδίσει. Έχουμε καλούς και ποιοτικούς παίκτες, όπως και ο Μακεδονικός και θα είναι πιστεύω ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου, που θα ευχαριστήσει τον κόσμο που θα έρθει να το δει».

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 19 Μαϊος 2017 18:01