×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

Παραμονή για Παύλο Μελά, σε ματς - παρωδία (1-0)

Παραμονή για Παύλο Μελά, σε ματς - παρωδία (1-0)
από
στις 21/05/2017

Δυσφήμηση του ποδοσφαίρου στον Άγιο Βασίλειο, σε έναν αγώνα που θα μπορούσε να υπήρχε οριστική διακοπή

Σε έναν αγώνα που παιζόταν μία κατηγορία στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου, σαφώς και υπάρχει κερδισμένος που είναι ο Παύλος Μελάς, αλλά μεγάλος χαμένος είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Όλα όσα διαδραματίστηκαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα σαφώς και προσβάλλουν τους υγιείς φιλάθλους, τους υγιείς παράγοντες που βρέθηκαν στο γήπεδο και αδικούν κατάφορα το μεγαλύτερο μέρος των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν αλλά και την τριπλέτα της διαιτησίας που κατάφερε να ολοκληρώσει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Παύλος Μελάς είναι ο μεγάλος νικητής αυτού του μπαράζ παραμονής της Α1 ΕΠΣΜ, με "χρυσό" σκόρερ τον Λιοτατή, ο οποίος ανασύρθηκε από το... πουθενά και προσέδωσε αυτό που περίμεναν οι τυπικά γηπεδούχοι. Οι "κοκορομαχίες" μεταξύ Μαυροβουνιώτη και Γεροντίδη μπορεί να τους οδήγησαν στα αποδυτήρια με τις κόκκινες που υπέδειξε ο κ. Λυμπούδης, ωστόσο ήταν η αφορμή να "χαλάσει" μία και καλή το παιχνίδι. Από τη μία, ο εκνευρισμός που "ανακατεύτηκε" στο αγωνιστικό κομμάτι κι από την άλλη ο εκνευρισμός που μεταφέρθηκε στις κερκίδες. Το τέταρτο της διακοπής στο πρώτο μέρος σαφώς και αποτελεί δυσφήμηση για το ποδόσφαιρο, αλλά αν είναι κάτι που θα συζητηθεί από την επόμενη μέρα αυτό είναι η ανάρμοστη συμπεριφορά μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣΜ (Παπουλίδης - Κολασίδης), οι οποίοι αντί να παίξουν τον ρόλο του πυροσβέστη, μάλλον έριξαν περισσότερο λάδι στην φωτιά.

Ο αγώνας θα μπορούσε να είχε διακοπεί οριστικά, εάν την ώρα των επεισοδίων και μετά την μπουνιά που δέχτηκε ο Σταμπουλής του Ιάσονα Αυγής από τον κ. Παπουλίδη, αποσύρονταν στα αποδυτήρια οι διαιτητές και οι ομάδες. Ωστόσο, προς τιμήν των φιλοξενουμένων, συνέχισαν τον αγώνα, χάνοντας μάλιστα από τον πάγκο τους και τον προπονητή τους, Γιώργο Μύρτσο, ο οποίος απεβλήθη κατά την ώρα των επεισοδίων, πετώντας, μάλιστα, την σκισμένη και κατεστραμμένη μπλούζα του, στην προσπάθειά του να διασφαλίσει την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών του.

Παύλος Μελάς: Αβραμίδης, Ουρδούδης, Νερσεσιάν, Πλίκας, Χατζηχαρίστος, Ντουνιάς, Γεροντίδης, Λάμπρου, Λιοτατής, Ρίτσκος (Φεϊδάκης), Ιωαννίδης (Καραγιαννίδης)

Ιάσων: Ρουμελιώτης, Γιαβούρογλου, Καπρίλης, Κοτέντσης, Κλουκουτάρας (Κωνσταντίνου), Όρκας (Πόπτσης), Γκιάλης, Γραμμάτογλου (Μακρής), Σταμπούλης, Μαυροβουνιώτης, Μίκρος