Αηδιασμένος ο Νίκος Φιλιππιάδης : Θα παραιτηθώ εάν συνεχίσουν κάποιοι στο Δ.Σ της ΕΠΣΜ !

Αηδιασμένος ο Νίκος Φιλιππιάδης : Θα παραιτηθώ εάν συνεχίσουν κάποιοι στο Δ.Σ της ΕΠΣΜ !

Προσβολή για την ίδια την Ένωση η συμπεριφορά ορισμένων παραγόντων

από Πάμε Μπάλα
στις 21/05/2017

 

Πυρ και μανία ήταν λίγο μετά την λήξη του αγώνα μπαράζ ανάμεσα σε Παύλο Μελά και Ιάσονα Αυγής ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας κύριος Νίκος Φιλιππιάδης.

Βλέποντας από κοντά όλα τα τραγελαφικά που διαδραματίστηκαν στην φάση της διακοπής και την σύρραξη που ακολούθησε σαφώς και δεν θα μπορούσε να αισθάνεται καλά.

Ιδιαίτερα καυστικός όμως ήταν για την συμπεριφορά του μέλους της ΕΠΣΜ κ.Παπουλίδη ο οποίος  γρονθοκόπησε τον ποδοσφαιριστή της Αυγής Σταμπουλή !!!

Φυσικά τον ‘’χορό’’…. Συνέχισε και ένα άλλο μέλος της ΕΠΣΜ ο κ.Κολασίδης ο οποίος κατόπιν εντολής άνωθεν απομακρύνθηκε εκτός χώρου των αποδυτηρίων για να αποφευχθούν τα χειρότερα….

Σε κάθε περίπτωση οι εικόνες που εκτυλίχθησαν στο γήπεδο του Αγ. Βασιλείου δεν τιμούν γενικότερα το ΔΣ της ΕΠΣΜ και αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα το οποίο θα συζητηθεί.

Επίσης φανερά αγανακτισμένος δήλωσε με νόημα  στο pamebala.gr  πως σήμερα οι τολμηροί είναι παρόντες ενώ οι άτολμοι είναι απόντες…..  θέλοντας να στείλει και στο εσωτερικό της ένωσης ένα σαφές μήνυμα !

 

Η είδηση που βγήκε βέβαια είναι  πως δεν έχει λόγους να υπάρχει σε ένα συμβούλιο με τους παραπάνω κυρίους που παρεκτράπηκαν και αντί να βοηθήσουν πυροδότησαν περισσότερο το κλίμα. Τόνισε μάλιστα πως  ή αυτοί θα φύγουν ή εγώ θα παραιτηθώ !

 

Υ.Γ 1  Τελικά ορισμένοι δεν έχουν απογαλακτιστεί από τις ομάδες τους ως όφειλαν δεδομένης της θέσης τους στο ΔΣ στην μεγαλύτερη ένωση της χώρας.

 

Υ.Γ. 2  Σε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι καρμανιόλα ….. έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά ο Λυμπούδης !