Ανέλαβε και επίσημα την Επανομή ο Τσορακλίδης

Ανέλαβε και επίσημα την Επανομή ο Τσορακλίδης
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 25/05/2017

Επέστρεψε στην οικογένεια της Αναγέννησης Επανομής ο Γιάννης Τσορακλίδης, αυτή τη φορά ως προπονητής, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «pamebala.gr».

Ο 40χρονος τεχνικός έχει εργαστεί σε Ατρόμητο Πλαγιαρίου και Θρίαμβο Ταγαράδων, ενώ είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Αναγέννησης, με 245 γκολ.

Ο Τσορακλίδης διαδέχεται τον Γιώργο Αμανατίδη, βρίσκεται φυσικά σε πολύ οικείο περιβάλλον και έχει ως στόχο να οδηγήσει την Επανομή σε… ήρεμα νερά, στην επιστροφή της στην Α1.

Άμεσα ξεκινά ο σχεδιασμός για το ρόστερ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αναγέννησης: «Η διοίκηση της Αναγέννησης Επανομής ήρθε σήμερα σε οριστική συμφωνία με τον προπονητή Γιάννη Τσορακλίδη.

Ο Τσορακλίδης, όπως όλοι γνωρίζουν, είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της Αναγέννησης.

Aγωνίστηκε για αυτήν την δεκαετία 1999-2009 και είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της.

Ως προπονητής τα τελευταία χρόνια έχει δείξει επιτυχημένο έργο κάτι το οποίο έγινε και φέτος στις ακαδημίες της ομάδας όπου θα συνεχίσει να βρίσκεται και τη νέα χρονιά.

Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και στα θέματα ποδοσφαιριστών με πρώτο μέλημα της διοίκησης να κρατήσει κάποιους από τους φετινούς πρωταγωνιστές.

Ενώ και στα διοικητικά αναμένεται να προστεθούν τρία άτομα τα οποία θα δώσουν σημαντικές βοήθειες στο υπάρχoν συμβούλιο».