Ανακοίνωσε Τσουκαλίδη ο Κεραυνός Κολχικού

Ανακοίνωσε Τσουκαλίδη ο Κεραυνός Κολχικού
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 25/05/2017

Καμία έκπληξη δε σημειώθηκε στο θέμα πρόσληψης προπονητή στον Κεραυνό Κολχικού, αφού ολοκληρώθηκε και επίσημα το χρονικό μιας προαναγγελθείσας συνεργασίας, με την έλευση του Γιώργου Τσουκαλίδη.

Ο 43χρονος τεχνικός, με θητεία σε Παύλο Μελά και Κ20 Αγροτικού Αστέρα, που κατά καιρούς απασχόλησε και άλλες ομάδες, ανέλαβε τους «πράσινους» στην επιστροφή στους στην Α1 μετά από 11 χρόνια, ενώ ήταν εδώ και αρκετό καιρό σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση και μια ανάσα από το οριστικό «deal».

Μάλιστα, ο Τσουκαλίδης, που ως παίκτης διέπρεψε σε Κέρκυρα, Αστέρα Τρίπολης, Αγροτικό Αστέρα, Πιερικό, Λεβαδειακό, Ρόδο, Χαϊδάρι, Ναυπακτιακό κ.α, αναζητά ήδη παίκτες, κυρίως γνώριμούς του από παλιότερες συνεργασίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κεραυνού: «Ο Α.Π.Σ. Κεραυνός Κολχικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιώργο Τσουκαλίδη.

Ο νέος τεχνικός του συλλόγου μας είναι 43 ετών και έχει θητεύσει με μεγάλη επιτυχία στους πάγκους της ομάδας Νέων του Παύλου Μελά, της Κ20 του Αγροτικού Αστέρα, καθώς και της ανδρικής ομάδας του Παύλου Μελά.

To Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας καλωσορίζει τον κ. Τσουκαλίδη στη μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια του Κεραυνού Κολχικού και του εύχεται καλή επιτυχία».