Επαφές με Γ. Παπαδόπουλο, Τσούκλη, Κολώνη ο ΠΑΟ Κουφαλίων, καραδοκεί το... Κολχικό!

Επαφές με Γ. Παπαδόπουλο, Τσούκλη, Κολώνη ο ΠΑΟ Κουφαλίων, καραδοκεί το... Κολχικό!
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 04/06/2017

«Ψώνια» από… Θέρμη φιλοδοξεί να κάνει ο ΠΑΟ Κουφαλίων, έχοντας στο στόχαστρο τους Γιώργο Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Τσούκλη και Λεωνίδα Κολώνη, λόγω των καλών σχέσεων με τους με τον προπονητή Ανέστη Τσιτενίδη, από την παλιότερη συνεργασία τους στο… ουδέτερο «έδαφος» του Αγροτικού Αστέρα.

Άλλωστε, ο Τσιτενίδης εμπιστεύεται γνώριμούς του παίκτες, από παλιότερες συνεργασίες, όπως οι Παπατζίκος, Μαργαρίτης κ.α.

Το ενδιαφέρον των νεοφώτιστων στην Α1 και περσινών κυπελλούχων της ΕΠΣΜ είναι δεδομένο και μένει να φανεί αν όλοι ή κάποιοι εκ των τριών γίνουν κάτοικοι Κουφαλίων.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι 33χρονος μεσοαμυντικός (δεξί μπακ, στόπερ, αμυντικό χαφ), ενώ εκτός από Θέρμη και Αγροτικό έχει θητεία σε Πανσερραϊκό, Λύκους, Βέροια, Ηλιούπολη (με παρατσούκλι… κάβουρας εδώ και χρόνια).

Ο Παναγιώτης Τσούκλης είναι 35χρονος μεσοεπιθετικός και εκτός από Θερμαϊκό και Αστέρα, έχει προϋπηρεσία σε Λύκους, Πανηλειακό, Σπάρτη, Κασσιώπη, Παύλο Μελά (φημολογείται ότι τον θέλει ξανά) και Αστραπή Μεσαίου.

Όσο για τον 33χρονο στόπερ Λεωνίδα Κολώνη, έπαιζε 6.5 χρόνια στη Θέρμη και παλιότερα σε Αγροτικό Αστέρα και Λύκους.

Βεβαίως, για τους παραπάνω δεν αποκλείεται... σφήνα του Κεραυνού Κολχικού, λόγω της πολύ καλής σχέσης με το νέο προπονητή τους, Γιώργο Τσουκαλίδη. 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017 15:40