«Κυνηγά» Ξανθόπουλο η Επανομή, «βροχή» ανανεώσεων!

«Κυνηγά» Ξανθόπουλο η Επανομή, «βροχή» ανανεώσεων!
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 08/06/2017

Το μεγάλο «κόλπο» με τον αρχισκόρερ της Καρδίας, Μιχάλη Ξανθόπουλο, προσπαθεί να κάνει η Αναγέννηση Επανομής και αισιοδοξεί ότι θα τον ντύσει στα κιτρινοπράσινα και θα ενισχυθεί σημαντικά στη γραμμή κρούσης, με μια έτοιμη και αξιόπιστη λύση!

Να… απογειωθεί με τον «ΑIR-MIKE» προσπαθεί η ομάδα του Γιάννη Τσορακλίδη, για να έχει αξιόλογη πορεία και στην Α1 και να μην είναι κομπάρσος!

Η Αναγέννηση έχει βάλει στο… μάτι τον Ξανθόπουλο, άπλωσε τα «δίχτυα» και κάνει τις κινήσεις της, αισιοδοξώντας για το μεγάλο «μπαμ».

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΑΟ Καρδίας (φέτος έπαιξε και Γ΄ Εθνική, βοηθώντας σημαντικά), με 70 τέρματα την τελευταία τετραετία, ενώ παλιότερα ξεχώρισε με τη φανέλα του Αχιλλέα Τριανδρίας.

Βεβαίως, το θέμα θα ξεκαθαρίσει άμεσα, ενώ η Επανομή διεκδικεί και άλλους παίκτες από το… πάνω ράφι, όπως μαρτυρά και το δελτίο τύπου της Τετάρτης, που ενημερώνει και για τις ανανεώσεις των Χατζηδρόσου, Ζησόπουλου και Τέλλου:

«Μετά την ανανέωση του αρχηγού Θοδωρή Μαλαμή, η Αναγέννηση Επανομής ανακοινώνει την ανανέωση του έμπειρου αμυντικού Κώστα Χατζηδρόσου. Επίσης και φέτος στην ομάδα θα συνεχίσει ο Παντελής Ζησόπουλος 19χρονος γηγενής αμυντικός ο οποίος φέτος μέτρησε 29 συμμετοχές .Και την νέα χρονιά θα παραμείνει στην ομάδα και ο Επανομίτης αμυντικός Γιώργος Τέλλος. Τέλος, σήμερα έγινε επαφή με τα νεαρά παιδιά του χωριού με πρόθεση να παραμείνουν στο ρόστερ της Α1 ο λόγος για τους: Μπαλασά Κώστα, Χάρη Σφυρή, Αλεξάκη Παναγιώτη, Σαμσακόπουλο Νίκο και Αντώνη Ζησόπουλο. Παράλληλα η ομάδα κινείται για την απόκτηση κάποιον παιχτών με μεγάλη εμπειρία σε κομβικές θέσεις ώστε σε συνδυασμό με το υπάρχον ροστερ να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει».