«Μαγεία» στην άμμο για τις ακαδημίες της Επανομής (pics)

«Μαγεία» στην άμμο για τις ακαδημίες της Επανομής (pics)
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 17/06/2017

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στη σεζόν διοργάνωσε η Αναγέννηση Επανομής, με γνωστούς αστέρες του ποδοσφαίρου, όπως οι «νυν» Μαλαμής, Λεσάι και ο… πρώην Ογκουνσότο.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αναγέννησης:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των Ακαδημιών μας για την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής σεζόν στο beach-bar Baba του προέδρου της Επανομής.

 

Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε αγώνες beach soccer, μεταξύ τους, αλλά και αντίπαλοι με τους μπαμπάδες τους.

Παρευρέθηκαν ο αρχηγός της Αναγέννησης Θοδωρής Μαλαμής, ο νεαρός αμυντικός Παντελής Ζησόπουλος -που από την ερχόμενη χρονιά αναλαμβάνει να συνδράμει στις Ακαδημίες μας από πόστο προπονητή, ο Λεσάι Μπλέντι και ο γνωστός σε όλους Πάτρικ Ογκουνσότο.

Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν έπαινοι για τη συμμετοχή τους στις Ακαδημίες. Γονείς, παιδιά και διοίκηση ανανέωσαν το ραντεβού της για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Μετά και τη δημιουργία του νέου βοηθητικού χώρου προπόνησης με φυσικό χλοοτάπητα αναμένεται σημαντική αύξηση στον αριθμό των αθλούμενων.

 

Κοντά στις Ακαδημίες σε διαχειριστικό ρόλο θα βρεθεί από τη νέα χρονιά ο Νίκος Πλαστήρας. Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους!».