Αποκλειστικό: Στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς ο Στέλιος Τζιόλας!

Αποκλειστικό: Στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς ο Στέλιος Τζιόλας!

Μεταγραφή προπονητή με συναίνεση από Αριστοτέλη…

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 19/06/2017

 

Η αλήθεια είναι πως στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν συναντάς εύκολα συναινέσεις ούτε αποδέχεσαι εύκολα την μεταγραφή του προπονητή σου αλλά και του ποδοσφαιριστής σου ειδικά όταν πρόκειται να πάει στον γείτονα….

Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει και στην Καλαμαριά όπου ο Αριστοτέλης εν μέσω προβλημάτων που δημιουργήθηκαν με την εκκρεμότητα της έφεσης στην ΕΠΟ «δίνει» τον προπονητή του στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς.

Και για να μην γίνει παρεξήγηση πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως κάθε κίνηση τις τελευταίες ημέρες έγινε με την πρέπουσα σοβαρότητα και πάντα σε πολιτισμένα πλαίσια.

Την ομάδα του Αριστοτέλη όπως είναι γνωστό τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα η καθυστέρηση της απόφασης από την ΕΠΟ όπου και σύμφωνα με αυτήν θα γνωρίζει στην συνέχεια το πρόγραμμα του…

Από την άλλη ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς θέλει να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 την νέα περίοδο.

Έτσι λοιπόν φτάσαμε σε μια πρόταση πάντα μέσα στα όρια του σεβασμού και της συμφωνίας ΚΥΡΙΩΝ όπου Ποσειδώνας και Τζιόλας έδωσαν τα χέρια για συνεργασία.

Βέβαια στην συμφωνία υπάρχει ένα αλλά….. , που δείχνει τόσο από την πλευρά του προπονητή όσο και από τις δυο ομάδες πως σέβονται ο ένας τον άλλον!

Ο Στέλιος Τζιόλας διεμήνυσε στους ανθρώπους του Ποσειδώνα πως κάθε τι σχετικά με τον προγραμματισμό αλλά και οργάνωση της ομάδος θα ξεκινήσει αφού ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις με τον Αριστοτέλη έστω και αν τραβήξει μακριά…. η βαλίτσα.

Και είναι γεγονός πως παρά το μεράκι από την πλευρά του Στέλιου Τζιόλα να αντιμετωπίσει αυτήν την νέα πρόκληση της ανώτερης κατηγορίας , αντιλαμβάνεται ταυτόχρονα την αγωνία και το άγχος της διοίκησης του Αριστοτέλη που ελπίζει στην δικαίωση μέσω της ΕΠΟ.

Σήμερα λοιπόν ο Στέλιος Τζιόλας ήρθε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της διοίκησης του Αριστοτέλη λέγοντας τους πως αφενός μεν συμφώνησε ,αλλά πρόθεση του είναι να ολοκληρώσει το έργο του στο Αριστοτέλη περιμένοντας το πότε θα γίνουν οι αγώνες κατάταξης …ή όχι !

Οι άνθρωποι του Αριστοτέλη δεν προέβαλαν καμία αντίρρηση και μάλιστα αποδεχόμενοι την νέα προπονητική πρόκληση του Στέλιου Τζιόλα του διεμήνυσαν πως η πόρτα της ομάδος σε κάθε περίπτωση θα είναι ανοιχτή για αυτόν.

Παράξενο λοιπόν για πολλούς η παραπάνω συμπεριφορές που δείχνουν σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για το ποδόσφαιρο πως όταν υπάρχει συνεννόηση και καλή διάθεση όλα μπορούν να γίνουν.