Χρήστος Κιάτας : Τιμή για μένα η θέση του προέδρου!

Χρήστος Κιάτας : Τιμή για μένα η θέση του προέδρου!

Αισιόδοξος και έτοιμος να βοηθήσει την νέα προσπάθεια του Ηρακλή Αμπελοκήπων δηλώνει ο νέος πρόεδρος

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 28/06/2017

 

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στους Αμπελοκήπους η ανάληψη της θέσης του προέδρου από τον Χρήστο Κιάτα δεν αποτελεί είδηση.

Ο λόγος βέβαια δεν είναι άλλος από το γεγονός πως ο κ. Κιάτας είναι ήδη 13 χρόνια στα διοικητικά της ομάδος και προσφέρει ανελλιπώς τις υπηρεσίες του.

Η ανακοίνωση της ξαφνικής αλλαγής σαφώς και δεν εξυπηρετεί καμία σκοπιμότητα , απεναντίας ο πετυχημένος πέρα για πέρα Γιάννης Ζαντόπουλος έκανε μια αλλαγή και ουσίας αλλά και έδωσε την καρέκλα του σε έναν άνθρωπο που έχει και όρεξη και διάθεση να «πατήσει» παραπάνω το γκάζι.

Το pamebala.gr  σαφώς και γνωρίζει πολύ καλά τον επιχειρηματία και κατάφερε να αποσπάσει λίγα λόγια για το μέλλον του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

 

Σχετικά μας τόνισε: Στυλοβάτης του ιστορικού Ηρακλή Αμπελοκήπων ήταν , είναι και θα είναι ο Γιάννης Ζαντόπουλος.

 Για μένα είναι ιδιαίτερη τιμή που θα  κάτσω στην θέση του προέδρου μετά μάλιστα από 13 χρόνια που βρίσκομαι στα διοικητικά της ομάδος.

Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου το φίλο Γιάννη γι αυτήν την επιλογή και ελπίζω να συνεχίσω με την ίδια επιτυχία το έργο του.

Όσοι αγαπάμε πραγματικά αυτήν την ομάδα πρέπει να είμαστε συνεχώς δίπλα της .Δεν περισσεύει κανείς και πιστεύω πως όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική που στόχο θα έχει τον πρωταθλητισμό και μόνο.

Στις 24 Ιουλίου θα ξεκινήσουμε την προσπάθεια μας με τον κύριο Γιαμουρίδη και τον συνεργάτη του κύριο Πετρίδη.

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 18:58