Ξανά στην Επανομή ο Τσούτσης, την Τρίτη η «πρώτη» των ακαδημιών

Ξανά στην Επανομή ο Τσούτσης, την Τρίτη η «πρώτη» των ακαδημιών
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 30/08/2017

Μεγάλη έμφαση δίνει τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής η Αναγέννηση Επανομής κάτι που φαίνεται και από την σημαντική αύξηση των μικρών αθλητών (περισσότερα από 100 παιδιά) . Την φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν όλα τα τμήματα για παιδιά από 4 έως 17 ετών μετά και την δημιουργία του τμήματος νέων με προπονητή τον Πέτρο Ραχαντά.

Το υπόλοιπο team των ακαδημιών συμπληρώνουν οι προπονητές: Γιάννης Τσορακλίδης, Γιάννης Μπαλασάς, Παντελής Ζησόπουλος, προπονητής τερματοφυλάκων Θοδωρής Μαλαμής και διατροφολόγος των ακαδημιών Αχιλλέας Ηλιάδης. Όλα τα γήπεδα της Αναγέννησης είναι με φυσικό χλοοτάπητα ενώ από φέτος θα λειτουργήσει και το νέο βοηθητικό γήπεδο αποκλειστικά για τα τμήματα υποδομής. Η διοίκηση της Αναγέννησης καλεί όλους τους μικρούς αθλητές να έρθουν την Τρίτη 5/9 στις 19:30 στο γήπεδο Νίκος Σαράφης όπου θα πραγματοποιηθεί αγιασμός και πρώτη προπόνηση.

Όσο για την πρώτη ομάδα, του Γιάννη Τσορακλίδη, οι ενισχύσεις συνεχίζονται με έναν παλιό γνώριμο, τον Βασίλη Τσούτση. Ο 34χρονος εξτρέμ (και δεξιά και αριστερά) είχε αποχωρήσει τον Ιανουάριο, αλλά δεν πήρε το δελτίο του από την Αναγέννηση, δεν έπαιξε αλλού και γυρνά μετά από ένα εξάμηνο. Ο Τσούτσης έχει εμπειρία σε πολλές ομάδες, όπως Νίκη Μεσημερίου και Σήμαντρα.