Δεν (Χ)-αμογέλασε κανείς στην Ευκαρπία

Δεν  (Χ)-αμογέλασε κανείς στην Ευκαρπία

Για δεύτερη αγωνιστική Παύλος Μελάς και ΠΟ Μαλακοπής δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρείς βαθμούς της νίκης

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 16/09/2017

 

Στο ουδέτερο γήπεδο της Ευκαρπίας Παύλος Μελάς και ΠΟ Μαλακοπής προσπάθησαν να ρεφάρουν τις απώλειες  της πρώτης αγωνιστικής όμως τελικά δεν τα κατάφεραν και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι δύο ομάδες ήθελαν πάση θυσία το πρώτο τους τρίποντο καθώς η πρεμιέρα δεν τους έκανε τα κέφια.

Ωστόσο Γιάννης Τσάρτσαλης και Χάρης Βλάχος δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να φύγουν ηττημένοι από τον κακό αγωνιστικό χώρο της Ευκαρπίας.

 Στο 41΄λεπτό  ο Παύλος Μελάς  κέρδισε φάουλ το οποίο εκτέλεσε ο Κουντουράς . Το δυνατό σουτ που επιχείρησε προς την εστία του ΠΟΜ αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων ασθενός με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Χατζόπουλος που καραδοκούσε με προβολή να γράψει το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Χάρη Βλάχου μπήκαν αποφασισμένοι να μη χάσουν.

Το ρολόι σημάδευε το 65΄λεπτο του αγώνα  όταν ένας παλιός  γνώριμος( αντίπαλος με την φανέλα του Ιάσωνα Αυγής) από το περσυνό μπαράζ ο Κωνσταντίνου    από κοντά ισοφάρισε και πάγωσε τους γηπεδούχους που ήταν έτοιμοι να περάσουν στον αγωνιστικό χώρο τον Κουμαλάτσιο ως αλλαγή.

Τελικά αποδείχθηκε πως η αλλαγή ένα λεπτό πριν από τον Χάρη Βλάχο ήταν  χρυσή καθώς δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του ο Καλλιάκης πάσαρε τέλεια στον Κωνσταντίνου που έκανε το 1-1.

Σε γενικές γραμμές οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά φάνηκε πως η προετοιμασία δεν έφυγε ….  από τα πόδια τους!

 

Διαιτησία : Τεβεκέλης-Χαδήμογλου- Τυριακίδης

 

 

Παύλος Μελάς (Γιάννης Τσάρτσαλης)

ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΚΟΛΩΝΗΣ ΦΕΙΔΑΚΗΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ(73΄ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ) ΤΣΟΥΚΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ(68΄ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ) ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ(89΄ΠΙΤΣΙΟΣ) ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ

 

ΠΟ Μαλακοπής (Χάρης Βλάχος)

ΚΩΦΟΣ ΖΑΡΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΑΓΚΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΠΗΡΟΥΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΣΠΑΛΑΣ(64’ ΚΑΛΛΙΑΚΗΣ) ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ(59’ΣΙΔΕΡΗΣ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΑΤΖΗΣ(88΄ΜΟΥΧΑΛΗΣ) ΦΕΝΤΑΝΗΣ((84’ΠΟΥΛΙΟΣ)