Θύμισε εποχές… Φούτμπολ Λιγκ ο κόσμος της Επανομής, θαυμασμός για τη «μπραζίλ» φανέλα

Θύμισε εποχές… Φούτμπολ Λιγκ ο κόσμος της Επανομής, θαυμασμός για τη «μπραζίλ» φανέλα

Υπήρξαν και κέρδη στην ομάδα του Γιάννη Τσορακλίδη από την ισοπαλία με την ΑΕ Ευόσμου, στόχος το διπλό στην Καλαμαριά και να παραμείνει... ζεστός ο κόσμος

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 20/09/2017

Μπορεί το 1-1 με την ΑΕ Ευόσμου στο πρώτο φετινό ματς εντός έδρας να «προσγείωσε» την Αναγέννηση Επανομής, αλλά δεδομένα υπάρχουν κέρδη, όπως η εντυπωσιακή παρουσία των φιλάθλων και η… βραζιλιάνικη φανέλα (συνδυασμός πράσινου-κίτρινου), που έκανε πρεμιέρα και αρκετό κόσμο να «παραμιλά»!

Περίπου 400 φίλαθλοι στήριξαν πιστά και με παλμό την ομάδα του Γιάννη Τσορακλίδη, παραπέμποντας στις ένδοξες στιγμές του πρόσφατου παρελθόντος, όπως την διετία στη Φούτμπολ Λιγκ, πριν μια πενταετία.

Η Αναγέννηση παρότι δεν κέρδισε είχε πάθος και μαχητικότητα, επιμονή ως το τέλος και ευκαιρίες, αφήνοντας υποσχέσεις για αξιόλογη πορεία φέτος.

Σειρά για την Επανομή έχει η έξοδος της Κυριακής με τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς, με αμφίβολο τον Τσίλη (έκανε ράμματα) και δεδομένα απόντα τον… μόνιμο πια Χατζηδρόσο.

Επίσης, μετά από δυο αγωνιστικές ποινής που… κουβαλούσε από πέρυσι γυρνά ο Ελέζι και ετοιμάζεται για ντεμπούτο, ενώ πρεμιέρα σε αποστολή αναμένεται να κάνει ο Τσούτσης.

Τέλος, αναζητείται μια δυνατή προσθήκη στο κέντρο, πολύ περισσότερο μετά την αποχώρηση του Ντάμζι για την Καστοριά.