Αν.Επανομής : Χωρίς «αναισθητικό» 2-0 στις καθυστερήσεις !

Αν.Επανομής : Χωρίς «αναισθητικό» 2-0 στις καθυστερήσεις !

«Χρυσή» αλλαγή ο Τσόχας που σκόραρε στο 92 και άφησε «άγαλμα» την ομάδα του Γιάννη Τσάρτσαλη

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 30/09/2017

 

Ρόδα είναι και γυρίζει ….  λένε και αυτήν την φορά ο Θεός μάλλον κάτι χρωστούσε στους Επανομίτες που κέρδισαν το παιχνίδι κόντρα στο Παύλο Μελά ,έτσι ακριβώς όπως έχασαν την περασμένη εβδομάδα.

Οι καθυστερήσεις του αγώνα στην Επανομή  έκρυβαν εκπλήξεις …. ευχάριστες για τους γηπεδούχους….  δυσάρεστες για τους φιλοξενούμενους !

Ο ήρωας μέχρι εκείνη την στιγμή Μουρμούρας και τα δοκάρια  του είπαν STOP  στις ορέξεις της Αναγέννησης για κάποιο γκολ ,αλλά ο φουριόζος Τσόχας μπήκε αρκετά  «ζεστός» από τον πάγκο και με προσωπική του ενέργεια στο 92’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιάννη Τσορακλίδη.

Και σαν να μην έφτανε αυτό ακριβώς με την λήξη του αγώνα ο Σφυρής τίναξε για δεύτερη φορά το δυχτάκι του «Στρατηγού» ολοκληρώνοντας έναν θρίαμβο ανέλπιστο στις καθυστερήσεις.

Οι φιλοξενούμενοι μάλλον θα πρέπει να τα έχουν όχι τόσο με την τύχη τους αλλά κυρίως με  τον Τσεβρετζή ο οποίος ενώ το σκορ ήταν 0-0 δεν μπόρεσε από κοντά να παραβιάσει την εστία του Μαλαμή σε σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής!!!

Απαρατήρητος στον αγώνα ο διαιτητής κ.Χανίδης  με τους συνεργάτες του.

 

 Σκόρερ : Τσόχας 92' Σφυρής 94' 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ : ΧΑΝΙΔΗΣ – ΣΤΑΓΚΟΣ - ΜΕΤΑΞΙΩΤΗΣ

 

Αναγέννηση Επανομής:

ΜΑΛΑΜΗΣ, ΖΙΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΙΜΙΓΔΑΛΑΣ(65’ ΤΣΟΧΑΣ), ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΕΛΛΟΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ, ΕΛΕΖΙ(53’ΣΦΥΡΗΣ), ΜΠΑΛΑΣΑΣ, ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΣΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

 

Παύλος Μελάς:

ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ( 79’ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ), ΤΣΕΒΡΕΝΤΖΗΣ, ΚΟΛΩΝΗΣ, ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ(78 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ)  ,ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ(67’ΚΟΥΜΑΛΑΤΣΙΟΣ), ΤΣΟΥΚΛΗΣ, ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ, ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ, ΦΕΙΔΑΚΗΣ.

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017 20:39