×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

Τραπέζι συσπείρωσης με φόντο τον πρωταθλητισμό στον Κανάρη

Τραπέζι συσπείρωσης με φόντο τον πρωταθλητισμό στον Κανάρη
από
στις 06/10/2017

"Οικογενειακό" τραπέζι ετοίμασαν οι διοικούντες του Κανάρη στους ποδοσφαιριστές τους, χθες (5/10), σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, σε μία βραδιά που παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης, πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των "κιτρίνων" στη Γ' ΕΠΣΜ, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Αδιαμφισβήτητα, τέτοιου είδους κινήσεις βοηθούν τα μέγιστα στη συνοχή και την ομοιογένεια μιας ομάδας, με τους ιθύνοντες του Κανάρη να το γνωρίζουν πολύ καλά και να οργανώνουν αυτό το τραπέζι με μεγάλη τους χαρά. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ζεστό, με όλα τα μέλη του συλλόγου να υποστηρίζουν με μία φωνή πως ο φετινός αυτοσκοπός είναι το πρωτάθλημα, καθώς δε θα γίνει ανεκτό από κανέναν ο Κανάρης να φτάσει για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν στην πηγή και να μην... πιει νερό.

Τέλος, στα αγωνιστικά, αξίζει να σημειωθεί πως όλοι στο στρατόπεδο των "κιτρίνων" είναι ετοιμοπόλεμοι, με τον τεχνικό τους, Στράτο Τόλη, να υπολογίζει ακόμα και τα πολύ πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα, καθώς τα γραφειοκρατικά κωλύματα ξεπεράστηκαν και τα δελτία των ποδοσφαιριστών είναι στα χέρια του συλλόγου.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 20:54