Σάλος στην ΕΠΣ Μακεδονίας με διαιτητή να βρίζει και να απειλεί!

Σάλος  στην ΕΠΣ Μακεδονίας με διαιτητή να βρίζει και να απειλεί!

Έξαλλοι στην ΑΕ Ευόσμου με την συμπεριφορά του διαιτητή Μάριου Ζαφειρόπουλου

από Πάμε Μπάλα
στις 21/10/2017

 

 

Βγήκαν από τα ρούχα τους σήμερα το απόγευμα οι παράγοντες της ΑΕ Ευόσμου ,και πέτρα του σκανδάλου ήταν ο διαιτητής του αγώνα Μάριος Ζαφειρόπουλος.

Όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ η αγανάκτηση των ανθρώπων της ΑΕ Ευόσμου δεν έχει να κάνει με την ήττα από τους Ακρίτες Συκεών αλλά με την απαράδεκτη για ακόμη μια φορά συμπεριφορά του κ. Ζαφειρόπουλου.  

Άξιο απορίας είναι το πώς η διοίκηση της ΕΠΣ Μακεδονίας ενώ γνώριζε ότι ήταν ανεπιθύμητος προς την ΑΕ Ευόσμου παρά ταύτα τον όρισε….

Η ανακοίνωση της ΑΕ Ευόσμου είναι καυστική και δίνει το στίγμα του τι συνέβει το απόγευμα στις Συκιές.

 

«Το Δ.Σ της ΑΕ Ευόσμου, ζητάμε για δεύτερη φορά από την ΕΠΣΜ, να μην ορίσουν ξανά αυτόν τον επικίνδυνο διαιτητή, Μάριο Ζαφειρόπουλο σε παιχνίδια της ομάδας μας και ελπίζουμε αυτή τη φορά το αίτημα μας να γίνει δεκτό.

 

Εκτός της απαράδεκτης και προκλητικής διαιτησίας που επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα στις Συκιές, ο συγκεκριμένος διαιτητής έβριζε τους ποδοσφαιριστές μας, τον βοηθό προπονητή μας και τον αντιπρόεδρο της ομάδας, ύστερα που του ζητήσαμε τον λόγο για μια περίπτωση πέναλτι που ζητήσαμε.

 

Χαρακτηριστικά, αυτός ο άνθρωπος που θέλει να λέγεται διαιτητής, έβριζε με απαράδεκτες εκφράσεις, τόσο τους ποδοσφαιριστές μας, όσο και τον βοηθό προπονητή αλλά και παράγοντας της ομάδος.

 

Το ότι ο αυτός ο διαιτητής είναι ανεπιθύμητος στο γήπεδο μας, είναι το μόνο δεδομένο, αλλά από εκεί και πέρα, η ΕΠΣΜ ας αναλογιστεί τις ευθύνες της, στέλνοντας ανίκανους και επικίνδυνους διαιτητές για να διαχειριστούν τέτοια παιχνίδια».

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 21:34