×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

"Μπαμ" στην Ηλιούπολη, αποκλεισμος του Καμπανιακού από τον Γυμναστικό (2-0)

"Μπαμ" στην Ηλιούπολη, αποκλεισμος του Καμπανιακού από τον Γυμναστικό (2-0)
από
στις 22/11/2017

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η βαθμολογική του θέση στην Α1 ΕΠΣΜ τον αδικεί, έστειλε σήμερα το μεσημέρι ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης, που νίκησε στην παράταση τον Καμπανιακό της Γ' Εθνικής εντός έδρας, με σκορ 2-0, και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν εκατέρωθεν ευκαιρίες για κάποιο τέρμα, το οποίο δεν ήρθε μέχρι την συμπλήρωση των πρώτων 90 λεπτών. Στην παράταση, όμως, η Ηλιούπολη έδειξε σημαντικά ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να πάρει τη νίκη - πρόκριση, κόντρα στον δυνατό της αντίπαλο. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν οι Νικολίτσης (92') και Θεοδοσίου (107').

Αποκλεισμός για την ομάδα του Καμπανιακού, ο οποίος, όμως, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και... "ανώδυνος", βάσει του γεγονότος ότι ο Ζίφκας παρέταξε την ομάδα του με εκτενές rotation, κάτι που μαρτυρά πως στο μυαλό της ομάδας της τρίτης εθνικής κατηγορίας βρίσκεται το πρωτάθλημα και μόνο.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΣ Ηλιούπολης: Αθανασούδης, Κοτσάκης, Αβραμίδης, Νικολίτσης, Γκουβάρας, Γιαβούρογλου, Θεοδοσίου, Σταματίου, Κιουρτσίδης, Αλμπανίδης, Δροσαλάκης

Καμπανιακός: Μπόικος, Βλαχόπουλος, Αριζάνης, Πανούσης, Χριστοδουλίδης, Τσιότσκας, Καραλιόλιος, Κιβρακίδης, Ταχματζίδης, Βασαΐτης, Χουζούρης

Διαιτητής: Γκορτσίλας, βοηθοί: Ντάβελας – Αποστόλου