×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

Νίκη - πρόκριση του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, 2-0 τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς

Νίκη - πρόκριση του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, 2-0 τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς
από
στις 22/11/2017

"Σφράγισε" το εισιτήριό του για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΜ ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας, κερδίζοντας στο γήπεδό του τον έτερο Ποσειδώνα, αυτόν της Καλαμαριάς, με σκορ 2-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο ένατο λεπτό με τον Ιγνατίδη, με το υπέρ τους 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη, ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς έβγαλε αντίδραση από νωρίς και στο 49' έχασε τεράστια ευκαιρία να φέρει εκ νέου στα ίσια το ματς, με την προσπάθεια του Πακιού, όμως, να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Μορόζ. Κι ενώ οι φιλοξενούμενοι "πάλευαν" μέχρι τέλους να αποκαταστήσουν την ισορροπία στο σκορ, ο Ποσειδώνας της Μηχανιώνας "κλείδωσε" τη νίκη της στο 88ο λεπτό, πάλι από όμορφη επιθετική προσπάθεια του Ιγνατίδη.

Τελικό αποτέλεσμα 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, με τις δύο ομάδες, πλέον, να στρέφονται στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΜ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ποσειδώνας Μηχανιώνας: Μορόζ, Γκέρσι, Παπαφιλίππου, Μάντζιος, Σιτσιάνης, Φιλιππίδης, Μακρής, Συμεόνοφ, Ιγνατίδης, Μούστα, Παπακωνσταντίνου

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μαυρής, Παυλίδης, Διαμαντόπουλος, Τσουκαλάς

Ποσειδώνας Καλαμαριάς: Βλαχούδης, Τασιούλας, Πλιάκης Β. , Σφέτκος, Κεραμιδάς, Τσακελίδης, Πακιός, Χόντζιας, Ρίβα, Πλιάκης Γ. , Κολλιός

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Φουρκιώτης, Φαρμάκης, Φάκκας