×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

Αύριο το πρώτο ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΜ

Αύριο το πρώτο ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΜ
από
στις 12/12/2017

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, μέσω της οποίας γνωστοποίησε τη μέρα, την ώρα και το μέρος διεξαγωγής του πρώτου ανοικτού Δ.Σ. της ΕΠΣΜ.

Αναλυτικά:

"Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Μακεδονίας αποφάσισε οι συνεδριάσεις του μία φορά το μήνα να γίνονται στην περιφέρεια.

Η πρώτη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18.00 στον Αγιο Βασίλειο και συγκεκριμένα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Βασιλείου.

Οι συνεδριάσεις των διοικητικών συμβουλίων της Ένωσης που θα γίνονται στην περιφέρεια είναι ανοικτές και σ’ αυτές μπορούν να συμμετέχουν οι εκπρόσωποι των σωματείων της περιοχής, ενώ θα κληθούν να παρευρεθούν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών φορέων.

Κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων θα συζητιούνται όσα θέματα απασχολούν τα ερασιτεχνικά σωματεία, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη αντζέντα και οι εκπρόσωποί τους είναι υποχρεωμένοι να καταθέτουν τις προτάσεις τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και θα αναζητηθούν λύσεις για την ταχύτερη επίλυσή τους.

Παράλληλα όσα ζητήματα αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα διαβιβάζονται άμεσα στον καθ’ ύλην αρμόδιο φορέα και θα αναζητείται σε συνεργασία με την Ένωση η πιο εφικτή και γρήγορη λύση".