Το τηλεοπτικό μπάχαλο της ΕΠΣ Μακεδονίας !

Το τηλεοπτικό μπάχαλο της ΕΠΣ Μακεδονίας !

Με την αδιαφορία της η ΕΠΣ Μακεδονίας θέτει σε κίνδυνο τους δημοσιογράφους της πόλης

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 13/01/2018

 

 

Όπως έγινε  γνωστό νωρίτερα στο γήπεδο ης Τριανδρίας απαγορεύτηκε η είσοδος  τηλεοπτικών συνεργείων για την κάλυψη του αγώνα ανάμεσα στον Αχιλλέα Τριανδρίας  με τον Θερμαϊκό Θέρμης.

Το παραπάνω γεγονός μπορεί σαφώς και να έχει σχέση με προηγούμενη στάση –συμπεριφορά των ελεύθερων «εμπόρων» του τηλεοπτικού προϊόντος ,αλλά κυρίως ευθύνη έχει η διοίκηση της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το τηλεοπτικό πεδίο στην Θεσσαλονίκη  για όσους δεν γνωρίζουν εδώ και χρόνια είναι ελεύθερο για όποιον θέλει και να το προβάλλει και να το εμπορεύεται…

 

Τόσο η διοίκηση Γραμμένου όσο και ο προσωρινός και τοποθετημένος ασφαλιστής στην θέση του προέδρου δυστυχώς δεν έχουν  κάνει τίποτα για να προστατέψουν τις ομάδες και το δικό τους προϊόν!

Διότι εάν ήθελαν θα είχαν κάνει….

Διότι εάν ήθελαν  θα είχαν προλάβει τα χειρότερα εδώ και χρόνια, όταν από το πουθενά εικόνες που δεν θα έπρεπε να είχαν βγει στο τηλεοπτικό κουτί, και βγήκαν και εξέθεσαν πολλές φορές το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης.

Η σημερινή «σύγκρουση» στην Τριανδρία  μπορεί να έχει βαθύτερα αίτια και αφορμή επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδος ,αλλά το ζητούμενο είναι πω στην ΕΠΣ Μακεδονίας υπάρχει τηλεοπτικό μπάχαλο!

Αναρχία και μόνο από το γεγονός πως η ίδια η ένωση παρέχει σε δικό της παιδί τηλεοπτικά  δικαιώματα  «εκτοπίζοντας»  με μεθοδικότητα αυτούς που επί σειρά ετών πρόσφεραν και μόχθησαν για να διαφημίσουν τα πρωταθλήματα τη ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακόμη ψάχνουν να βρουν οι σύμβουλο της ένωσης το περίφημο χαρτί που εξαφανίστηκε … με εντολή…. από τα πρακτικά του Δ.Σ  (πριν από 2 χρόνια) βάσει του οποίου ο κ. Χάνου (πρώην αγαπημένο παιδί της διαιτησίας )  ζητούσε να πατσίσει τα δεδουλευμένα του που του χρωστούσε η ένωση ,με «αντιπαροχή» την χρησιμοποίηση της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΠΣ Μακεδονίας για εμπορικούς και βιοποριστικούς σαφώς σκοπούς!

Αλήθεια θα μάθουμε ποτέ ποια είναι επίσημα η σχέση του κ.Χάνου με την ένωση;

Θα μάθουμε τελικά εάν τιμολογεί και ποιος κόβει παραστατικά από τις διαφημίσεις που παίζονται στους αγώνες που προβάλει η ΕΠΣ Μακεδονίας;

Υπάρχει κάποια σύμβαση που να «δένει» την σχέση των δυο πλευρών;

Αν ναι γιατί η διοίκηση της ένωσης δεν προκήρυξε έναν διαγωνισμό για να πάρει προσφορές και από άλλα παιδιά του χώρου.

Στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας γενικότερα το μαύρο χρήμα πάει σύννεφο και παρά το γεγονός πως κάθε εβδομάδα διακινείτε ένα σεβαστό ποσό ,πολλές φορές με το έτσι θέλω για τις καλύψεις των αγώνων ,εν τούτοις κανείς δεν μπήκε στην διαδικασία να οργανώσει σωστά ένα χώρο που ενώ κάποιοι ήθελαν να τον φτιάξουν, κάποιοι άλλοι δεν ήθελαν….

Αλλά σε τέτοιες δύσκολες εποχές το μόνο που ενδιαφέρει μάλλον είναι το ποιόν θα στείλουμε παρατηρητή και πού….

Το ποδόσφαιρο αλλάζει στην Θεσσαλονίκη!

Η εξυγίανση μόλις ξεκίνησε…