Σοβαρά επεισόδια και πάλι σε αγώνα της ΕΠΣ Μακεδονίας!

Σοβαρά επεισόδια και πάλι σε αγώνα της ΕΠΣ Μακεδονίας!

«Κόλαση» λίγο μετά την λήξη σε κρίσιμο παιχνίδι στον Τρίλοφο της Θεσσαλονίκης

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 14/01/2018

 

 

Ο πρωτοπόρος Αστέρας Ραιδεστού πέρασε το απόγευμα δια πυρός και σιδήρου από τον Τρίλοφο και έτσι διατήρησε το απόλυτο στους εκτός έδρας αγώνες ,και διατηρήθηκε στην κορυφή του 4ου ομίλου της Β κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αυτό όμως που δεν περίμενε κανείς ήταν το τι ακολούθησε μετά την λήξη του αγώνα!

Σκηνές άπειρου κάλους με πρωταγωνιστές παράγοντες ,ποδοσφαιριστές ακόμη και φιλάθλων που φρόντισαν όλοι μαζί να διαφημίσουν…. το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του αγώνα από τον διαιτητή του αγώνα κύριο Ζαφειρόπουλο,  οι του Αστέρα Ραιδεστού κατευθυνόμενοι προς τα αποδυτήρια φέρετε σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να είπαν κάποια πράγματα που ενόχλησαν…  και προκάλεσαν τους γηπεδούχους που ήταν ήδη στεναχωρημένοι από την ήττα.

Τα αίματα άναψαν γρήγορα και τότε ο περιβάλλον χώρος έγινε Rodeo με συνέπεια στον χώρο να φθάσουν ενισχύσεις από φιλάθλους οι οποίοι αποχωρούσαν εκείνη την ώρα!

Τα εκτεταμένα επεισόδια σαφώς και σε κάποια στιγμή έλαβαν τέλος με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων ,αλλά ο διαιτητής που παρακολούθησε σε live μετάδοση…. Τις επιδόσεις όλων ,απέβαλε με κόκκινη κάρτα 4 ποδοσφαιριστές, για να μάθουν την επόμενη φορά να συγκρατούν τα νεύρα τους!