Μακελειό σε αγώνα τοπικού στην Θεσσαλονίκη!

Μακελειό σε αγώνα τοπικού στην Θεσσαλονίκη!

Την «ώρα» που οι κ.κ. Δημητριάδης και Γραμμένος γυρίζουν από εκδήλωση σε εκδήλωση… τα πρωταθλήματα της Ένωσης διασύρονται και γίνονται επικίνδυνα.

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 17/02/2018

 

 

Απροστάτευτα δυστυχώς παραμένουν  τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Θεσσαλονίκης  καθώς για ακόμη μια φορά σήμερα είχαμε εκτεταμένα επεισόδια σε γήπεδο ευθύνης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει μετά μάλιστα την προ μηνών εμφάνιση ακόμη και πιστολιών σε αγώνα επίσης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ήταν τότε που ο μη εκλεγμένος αλλά τοποθετημένος εκτελών χρέη προέδρου Σάββας Δημητριάδης μας έκανε «επίθεση» επειδή δημοσιοποιήσαμε πως ήταν μπροστά στα γεγονότα, και ο ίδιος δεν ήθελε να γραφτεί επειδή άκουσον άκουσον φοβόταν μπλεξίματα….

 

Τότε ήταν κύριε Δημητριάδη που είχαμε προβλέψει δυστυχώς πως θα έρθουν και χειρότερα εάν δεν πάρετε μέτρα σκληρά!

Τότε κύριε Δημητριάδη που ενώ θα έπρεπε να ψάξετε και να δώσετε λύσεις σε τέτοια φαινόμενα ,το μόνο που σας ενδιέφερε ήταν η ….. ΕΠΟ και ο ΠΑΟΚ….

 

Δυστυχώς σήμερα οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο, καθώς από τύχη δεν είχαμε θύματα στον αγώνα Ελπίδες Σταυρούπολης – Προοδευτική!

 

 

Συγκεκριμένα αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα περίπου 30 κουκουλοφόροι με κράνη ,μαχαίρια ,κατσαβίδια και σύμφωνα με μαρτυρίες και πιστολιού έκαναν την εμφάνιση τους τόσο στις κερκίδες όσο και στον αγωνιστικό χώρο σκορπώντας τον τρόμο απέναντι στους φιλοξενούμενους οπαδούς της Προοδευτικής οι οποίοι κατά καιρούς παίρνουν θέσεις απέναντι στις κοινωνικές εξελίξεις…

Όσοι πρόλαβαν να κλειδωθούν στα αποδυτήρια του γηπέδου σώθηκαν στην κυριολεξία!

Οι υπόλοιποι εν μέσω κυνηγητού έφαγαν το ξύλο της αρκούδας για πολύ ώρα.

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν αν έχουμε αρκετά σοβαρούς τραυματισμούς με ανοιγμένα κεφάλια και μαχαιρωμένους!

Άμεση ήταν η αντίδραση της αστυνομίας η οποία δεν πρόλαβε να κάνει κάποιες συλλήψεις…

 

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και χωρίς φόβο και πάθος θα σας ενημερώσει για κάθε νεότερο.

Διότι εμείς δεν είμαστε ανεύθυνοι και δεν κρυβόμαστε…